Öt nyeretlen meccs után nyertünk újból

Öt nyeretlen meccs után nyertünk újból mérkőzést a Borsodi ligában. A találkozó még ilyen eredmények után is 1500 néző volt kíváncsi. Pedig jó néhány csapatnál az előkelőbb helyezés sem vonz ennyi nézőt a stadionba. A mérkőzés elején eléggé lagymatag játék folyt a pályán igazából nem lehetett megmondani, hogy első osztályú mérkőzésen vagyunk vagy harmadosztályun.

 A csapatból egyedül Rabóczki nyújtott jó teljesítményt, előtte a két Román szélsőhátvéd nagyon gyengén játszott. és középpályán is voltak gyenge teljesítmények. Az első félidő második felében egy fokkal javult a mérkőzés és az első valamire való helyzetünket Feczesin révén értékesítettük, ez eddig nem volt jellemző. A második játékrészben még talán ez elsőnél is kevesebbet veszélyeztettük a kaput. A Kaposvárnál volt többet a labda ,pedig mi játszottunk hazai pályán. Ebben a játék részben is egyedül kapusunkat illeti dicséret. A félidőben egyedül egy Horváth A. által jól eltalált lövés találta el a kaput. amit kb. 25m-ről eresztett el. Két csatárunknak is volt ordító lehetősége de előbb Cigan majd Feczesin nem találta el a labdát teljesen üresen a kapu előtt. Összességében a döntetlen igazságosabb lett volna, de Fortuna most végre mellénk állt így ha minimális különbséggel is de nyertünk. Egy érdekesség a végére mérkőzés lefújását kővetően egyedül Rabóczki Balázs ment ki a szurkolótáborhoz megköszönni a biztatást, a kis létszámú de lelkes szurkolótábornak. Radaz

4221 / 1347 látogató

kapcsolódó cikkek

“Öt nyeretlen meccs után nyertünk újból” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. A fenti cikk a valóságtól fényévekre van és vérlázító! Úgy akarják”eladni” a honlapot, hogy szidják az amúgyis több sebből vérző soproni focit?
  1. A Homei(az egyik szélsőhátvéd) jól játszott).
  2. A gólt nem helyzet előzte meg, hanem rögzített szituáció.
  3. Az hogy kinél van többet a labda, a mai labdarúgásban nem mérvadó.
  4. A mérkőzés után a játékosok a kezdőkörben gyűltek össze és mindkét oldalnak – Bagoly vezetésével – megköszönték a bíztatást.

  Csak néhány cáfolat a fentiekhez. Tisztelt “Radaz”! Ezért kár volt leülni a PC elé…

 2. Sajnos a mentalisan retardált román ülepfényezők mumusnevezetű építőanyag hozzászólásában összegződtek. A cikk a vizer fc teljesítményének,a gendur-selymes “mesteredző” duó munkájának hű tükre.Contra facta non valent argumenta.

 3. “Szellemi párbajba csak azzal kezdj fiam, aki ezen a téren nem fegyvertelen…”

 4. Komoly az 1500 néző? nézzétek meg már a képet az eggyel régebbi cikkben, ott legfeljebb 400-an vannak a nyugatin 350-en voltak… Lehet számolni. egalább ne hazudjnak már itt is.

 5. A hivatalos beléptető rendszer szerinti szám, ha jól emlékszem 1523 volt. Ez gondolom a bérletesek + akik jegyet vettek. Az egyetlen biztos megoldás a fotózás, majd fejszámolás, de ezt ugye nem várod el tőlünk. :-)

 6. Ne röhögtess:-) Nem zavar hogy a rendszer nem működik és hasra mondanak egy fals számot? fogadjunk még azt sem tudod mennyi pontosan a kapacitása a stadionnak, nemhogy esetleg a szektoroknak. Mindegy azt hazudnak amit akarnak, szerintem jövő ilyenko már a csapat és a klub a múlt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + 14 =