Sopron.info.hu

Pártolói kártyák, díjmentes mérkõzések októbertől!

  2010 aug 26 / #sport

Csapatunk vezetése a szurkolók kiszolgálása, a szociálisan hátrányos helyzetűek megsegítésére, a sportág szélesebb körű népszerűsítése és az elmúlt években megfigyelhető nézőszám csökkenés megállítására egy új rendszert dolgozott ki az előttünk álló szezonra.

Örömmel jelentjük be, hogy a 2010/2011-es szezonban csapatunk mérkőzéseinek megtekintése a kiemeltnek nyilvánított találkozók kivételével DÍJMENTES!

Kiemelt mérkõzések: Euroliga alapszakaszából a Fenerbahce elleni mérkõzés; Euroliga rájátszás; Bajnoki alapszakasz során a Pécs elleni találkozó; a Magyar Bajnoki Rájátszás során a Pécs elleni mérkõzések; illetve ha sorsolás úgy hozza a Magyar Kupában a Pécs elleni mérkõzés.

Tehát csupán ezen kiemelt mérkõzéseknek – Fenerbahce, Euroliga rájátszás, és Pécs elleni találkozók – a megtekintésére kell az érdeklõdõknek jegyet váltaniuk, melyekre a jegy-ár egységesen 1600 forint. Így hûséges szurkolóink és a kosárlabda szeretõk olyan csapatok soproni vendégjátékát is díjmentesen tekinthetnek meg, mint a Jekatyerinburg, a Madrid, a Gdynia, a Szeged, vagy akár a Gyõr!

Természetesen gondoltunk azokra is, akik ragaszkodnak saját helyeikhez, és bérlet vásárlásukkal évek óta segítik csapatunkat. Számukra 9900 forintos áron lehetõséget biztosítunk pártolói kártya megvételére, mely a megszokott helyük fenntartása mellett a szezon valamennyi mérkõzésére belépést biztosít, illetve a klub által szervezett szurkolói utakra is kedvezményt nyújt! Reméljük, hogy a pártolói tagság megváltásával hûséges szurkolóink nemcsak a csapat felé rengeteg erõt sugárzó buzdításukkal, hanem a klubkártyák kiváltásával is hozzájárulnak klubunk minél sikeresebb szerepléséhez.

Bízunk abban is, hogy ezzel a rendszerrel hozzá tudunk járulni a nehezebb anyagi helyzetben lévõk szabadidejének hasznos eltöltéséhez, a családok kikapcsolódásához, ahhoz, hogy a kosárlabda minél több embert magával ragadjon, és nem utolsó sorban meg tudjuk állítani az évrõl évre történõ nézõszám csökkenést!

A pártoló kártyákat szeptember 14-tõl, a Krasznai Ferenc Torna – melynek sajtótájékoztatóját a közeljövõben a Megyei Kosárlabda Szövetség tartja – tervezett nyitó napjától árusítjuk. Az elsõ héten a már korábbi években is bérlettel rendelkezõk biztosíthatják maguknak jól megszokott helyeiket, majd szeptember 20-tól már mindenki számára lehetõség nyílik a pártoló kártyák megváltása.

wb-sopron.com