Sopron.info.hu

Pénteken az NBI/B éllovasa az ellenfelünk

  2009 jan 07 / #programajánló

Január 9-én, pénteken 19 órától, a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban, NB I /B csoportos csapatunk a tabellát vezető Kanizsa DKK-t fogadja. A tavaly még A csoportos ellenfelünknél több éve kiváló utánpótlás nevelés folyik, melynek eredménye meglátszik csapatukon.
Fiatal, ambíciózus, képzett együttes a mai nagykanizsai, melyet eredményei is igazolnak. Kilenc mérkőzés után, csak egyszer találtak legyőzőre, a Vasas-Csata II. ellen. Keretükből kiemelkedik Varga Zsófia, aki a Zala Volán TE A csoportos csapatában is játszik, valamint Fekete Csilla, és az MKB-Euroleasinges Horváth Zsuzsanna húga, Bianka. A 2009-es évet is magabiztosan kezdték, hiszen a szintén egy vereséggel álló MAFC-ot verték 92:61 arányban.

Együttesünk szintén szép sikert aratott az év első mérkőzésén, de azóta, ha lehet még inkább sűrűsödtek a gondok. Hétfőn már István Linda és Farkas Petra is ágynak döltek, valamint munkahelyi elfoglaltság miatt, pénteken Katona Lucára, Horváth Máriára, és a budapesten délután vizsgázó Hanzséros Máriára sem számíthat edzőjük. Így a héten több utánpótlás játékos is a felnőtt kerettel készül.

Mi várható a mérkőzéstől? ( Ősszel Nagykanizsán a hazaiak 86:54-re győztek.) Együttesünk mindenképpen szeretne jó mérkőzést játszani, és méltó ellenfele lenni éllovas ellenfelének! S úgye emlékezünk rá, Tatabányán sem a SMAFC-NYME számított favoritnak!

2009. január 9. (péntek) 19 óra – Krasznai Ferenc Sportcsarnok

SMAFC-NYME – Kanizsa DKK Jv.: Sabáli L., Németh A.