Sopron.info.hu

Pojbics előrébb lépne

  2010 júl 29 / #sport

Sopron – Az SKC irányítója a következő szezonban a nyolcadik helynél jobb helyezésben reménykedik.

A Soproni KC háza táján sikerült azt a bravúrt végrehajtani, hogy tavalyi magyar magjukat sikeresen együtt tartották, és a bajnokság egyik legjobb légiósa, David Brooks jövőre is náluk pattogtat. Pojbics Szabolcsot faggattuk arról, hogy a következő szezonban milyen eredményt vár csapatától.

– Mindenképpen pozitív az, hogy sikerült egyben tartani a tavalyi csapatunk gerincét – mondta Pojbics a BB1.hu-nak. Ez a dolog szerintem nagyon jól sülhet el, bizalommal tekintünk a következő évad elé. Két jó légióst még találnunk kell, viszont annak nagyon örülünk, hogy Brooks marad Sopronban. Knight-ot nem lesz egyszerű pótolni, hiszen ő mind emberileg, mind szakmailag egy remek játékos, de kihagyhatatlan ajánlatot kapott hazájából, amire nem mondhatott nemet. Jó lenne előrébb lépni a bajnokságban.

Idén is sikerült bejutni a rájátszásba, jövőre bízom benne, hogy többre is képesek leszünk. A Magyar Kupában is sikerült beverekednünk magunkat a Final Fourba, de erről előre nagyon nehéz nyilatkozni, hiszen rengeteg múlik a szerencsés sorsoláson. Ami a saját teljesítményemet illeti, annyiban feltétlenül szeretnék javulni, hogy kiegyensúlyozottabban teljesítsek.

bb1.hu