Poncichter Est – Erhardt Étterem
A Poncichter Est keretében a legkiválóbb soproni éttermekben kalandozhatnak az érdeklődők a soproni borok és ételek világában, mégpedig hetente másik borászat vezényletével.
Borbemutatóval egybekötött négyfogásos vacsora.
Erhardt Étterem Borpince – Kékfrankos Nyár – Poncichter Est a Weninger Pincészettel
2007. augusztus 10-én, pénteken este 19 órától
Helyszín: Nagypince
Menü- és borajánlat:
Aperitif:
Rosé pezsgő
Leves:
Sárgadinnye-nyári alma joghurtos krémleves, jéghidegen, friss, vágott citromfűvel tálalva
Fehérburgundi 2006
Főételek:
Roséra sült kacsamell, tarkababos – sültpaprikás zöldsalátával, zöldfűszeres öntettel
Kékfrankos 2006
Vadragu, aszaltszilvával készítve, pirított burgonyagombócokkal
Spern Steiner Kékfrankos 2004
Desszert:
Étcsokoládé- és feketeribizli hab nyári bogyós gyümölcsökkel
Merlot 2002
Az estet a pincészetek vezetőinek borbemutatója és élménybeszámolója teszi feledhetetlenné!
A program ára: 4.900,-Ft/fő
Asztalfoglalás:
99/506-711-es telefonszámon, vagy az erhardt@borvendeglo.hu e-mail címen lehetséges!
Erhardt étterem 9400 Sopron Balfi u.10.