Quimby teátrum

QuimbyAz elmúlt hetekben felröppent a hír, hogy szervezés alatt van egy Quimby fellépés Sopronban. Akkor még a weboldalukon semmi nem állt, gondoltam ‘nem lesz itt koncert’. Szerencsére nem kacsa a dolog! Minden kedves rajongónak jelentem, hogy jön a csapat, el lett intézve. November 16 – án, este 20.00 órás kezdettel lépnek fel, a Liszt Ferenc KKK – ban.

A helyre szóló előadás 2200 Forintot kóstál, jegyek még kaphatók a Lisztben. Egy igazi zenei kuriózumban lesz részünk jövő pénteken. Kihagyhatatlan program.

4943 / 1760 látogató

kapcsolódó cikkek

“Quimby teátrum” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Quimby Varázszene

  November 16-dikán a soproni Liszt Ferenc Kulturális Központ színpadán ad – minden bizonnyal – felejthetetlen koncertet a hazai zenei porond meghatározó zenekara, a Quimby.

  A zenekar 2006. január 1-én, a budapesti Gödör klubban játszotta először a Varázszene elnevezésű különleges koncertjét. Varázszene azért, mert mindig izgalmas saját számokat elővenni, csavarni rajtuk egyet, másképp hozzányúlni, játszani velük. Így készül a varázslat és ebből lesz a Varázszene. A koncert nem akusztikus, nem csendes, hanem kirándulás, önfeledt zenélés. Ezen az estén a pokoli morajlásoktól az angyali csilingelésekig jutunk, de egy valami nem kérdéses: minden a zenéért történik.

  Sopron, Liszt Ferenc Kulturális Központ
  2007. nov. 16.
  Koncertkezdés: 20.00h
  Jegyek kaphatók elővételben a Liszt Ferenc Kulturális Központ
  jegypénztárában,

  jegyár 2200 Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hat + 1 =