Sopron.info.hu

Rangadó dönt az alapszakasz elsõségrõl!

  2009 márc 20 / #lapszemle

Vasárnap 12.45-tõl, az M1 élõ közvetítése révén az egész ország szemtanúja lehet, ahogy csapatunk és a MiZo-Pécs 2010 dönt az alapszakasz elsõ helyének a sorsáról. A képlet egyszerû. Aki gyõz, az várhatja pályaelõnybõl a rájátszást! Székely Norbert vezetõedzõnk bízik benne, hogy mi örülhetünk a lefújáskor.

“Nehéz mérkõzés lesz, különösen azért mert nagy menetelésben vagyunk, ahol minimum három, de inkább másfél hónapon keresztül kellene csúcsformában játszanunk. Erre szakmailag nincs megoldás. Ugyanakkor ezen az idõszakon belül 1-1 mérkõzésre jól fel lehet készülni, és ezt a Pécs ellen megtettük.

Hogy a Szeged elleni vereség kihathat e a csapat játékára? Nézd, egy vesztes találkozó soha nem jó, de a Szeged elleni vereség reményeim szerint nem lesz hatással a vasárnapi teljesítményünkre. Gyengék voltunk védekezésben és támadásban is, de ez a csapat képes arra, hogy akár a következõ mérkõzéseken is 6-8 tripláig eljusson.

Tanulnunk kell a szerdai mérkõzésbõl, és ha lelkileg megerõsödve jövünk ki belõle, akkor nem befolyásolhatja a Pécs elleni összecsapást. Ezen dolgozunk, és maximálisan hiszek a csapatban és szurkolóink támogatásában!”

wb-sopron.com