Sopron.info.hu

Rangadók rangadója!

  2008 dec 06 / #programajánló

Vasárnap 12.45 órától, az M1 élõ közvetítése mellett kerül sor Pécsett a bajnokság rangadójára, ahol csapatunk a MiZo-Pécs 2010 vendégeként lép pályára. Sajnos elsõ számú irányítónkra, Kathleen Macleodra továbbra sem számíthatunk, de Székely Norbert szakvezetõnk bízik tanítványaiban és a csapatot elkísérõ szurkolókban.

“Szerdán a vereségünk ellenére – leszámítva az elsõ negyedet -, végig a mi akaratunk érvényesült. A zónánk nagyon hatékonyan mûködött, megfogtuk vele õket. A végjátékban, egál állásnál azonban már kivédett akciók végén kaptunk két hármast, mely megpecsételte a sorsunkat.

Kikaptunk, de örülök, hogy volt tartása a csapatnak, jó ritmusban kosárlabdáztunk és megtaláltuk ellenfelünk gyenge pontjait. A végén sajnos elég volt pár hiba, hogy a Lille játékosait ünnepeljék a szurkolók.

Vasárnap egy jóval erõsebb ellenféllel nézünk szembe! A Pécs jó csapat, mély, használható kispaddal. Nagyon jól érvényesítik, használják ki azokat az elemeket, melyekre a hangsúlyt fektetik. Feladatunk, hogy megtaláljuk a gyenge pontjaikat, illetve meg kell próbálnunk Iványi Dalma és Vajda Anna játékkapcsolatát megnehezítenünk, mely döntõ lehet a javunkra. Fontos, hogy végig nyugodtak maradjunk, a megbeszéltek végrehajtására ügyeljünk.

Edzõként nem lehetek mással elégedett, mint a gyõzelemmel! Remélem, hogy sokan elkísérnek minket, támogatásuk sokat jelenthet a vélhetõen izzó pécsi csarnokban.”

wb-sopron.com