Sopron.info.hu

Remek mérkőzésen, 9 emberrel, bravúros győzelem!

  2007 márc 17 / #sport

Remek mérkőzésen, 9 emberrel bravúros győzelem!Első tavaszi hazai mérkőzésünkre került sor ma az SVSE Lővér körúti Sporttelepén. Ellenfelünk a jó erőkből – s a meccs előtt csapatunkkal pontegyenlőséggel álló – Sárvár gárdája volt. A hirtelen lehűlt időjárás ellenére, csaknem 300 néző előtt óvatosan kezdtek a felek, többnyire mezőnyjáték folyt a pályán,

a kapuk nem forogtak veszélyben. Folyamatosan vettük át a kezdeményezést és a félidő közepétől a Sárvár térfelén pattogott a labda. A játékrész derekán szögletrúgás után Varga Bence fejelhetett kapura egyedül és nem hibázott, így a szünetben vezettünk 1:0-ra. Fordulás után rögtön Geéb Attila szabálytalankodott a játékvezető véleménye szerint utolsó emberként és ezért piros lapot kapott.

Remek mérkőzésen, 9 emberrel bravúros győzelem!A kiállítás után is teljesen egyenrangú partnerei voltunk a vendégeknek, sőt Varga Adrián jogos tizenegyesből tovább növelte az előnyünket. A 70. percben sárvári szöglet után Reineck kézzel bravúrral léc fölé ütötte a gólba tartó labdát, piros lap és büntető lett ennek “eredménye”. Bár Rabóczki a jó oldalt választotta, a tizenegyest nem tudta kiütni, így szépítettek a vendégek. Hátravolt még 20 perc és nagyon nehéz helyzetbe kerültünk 9 emberrel. Csupa szívvel, önfeláldozóan és nagy akarattal azonban remekül védekeztünk, a 76 .percben Rabóczki káprázatosan hárította egy sárvári támadó 3 m-es fejesét.

Az utolsó utáni pillanatban jött a slusszpoén, a 94.percben a teljesen kitámadó Sárvár mellett a bal oldalon Török remekül lépett ki, áthámozta magát két védőn is és önzetlenül a 11-es pontnál érkező Legoza elé passzolt, aki nem hibázott.

Remek mérkőzésen, 9 emberrel bravúros győzelem!Teljesen megérdemelten győztünk ilyen arányban is olyan erényeket csillogtatva, amiket rég nem láttunk soproni pályán: KÜZDELEM, AKARAT, SZÍV és jó játék. Szép volt fiúk! Hajrá Sopron!

SVSE-GYSEV: Rabóczki – Pinezits – Geéb – Reineck – Párkányi – Horváth T. – Török – Lendvai – Varga A. – Varga B.( Legoza) – Varga D.(Katona)

Gsz: Varga Bence, Varga Adrián (11-esből) – Legoza László