Rendbontás a REAC-Győr meccs után

Rendbontás a REAC-Győr meccs utánA mérkőzés után a soproni “szurkolók” megdobálták a győri buszt, így a rendőrök nagy erőkkel kivonulva tudtak csak rendet csinálni. A Káposztás utca környéke piros és kék fényárban úszott a sok rendőrautó villogó fényétől.

Egy rendbontót a Mc’Donalds étteremben kaptak el, kb. 8 rendőr vezette ki a gyorsétterem WC-jéből az előállított fiatalembert, akinek elfogása során könnygázt is bevetettek, így nagyon kellemetlen volt utána a mekiben étkezni, WC-re pedig nem is lehetett menni a maró szagtól.
Gratulálunk a soproni ultráknak, ha már csapatunk nincs, legalább a balhé megmaradt, még mindig lehet utálni a megye másik ill. egyetlen NB1-es csapatát, ahelyett, hogy túllépnének már ezen a primitív nézeten és ha már nekünk nincs csapatunk szurkolnánk nekik, ha már idejönnek.

14082 / 2958 látogató

kapcsolódó cikkek

 • Merre tovább?Merre tovább? (0)
  Négy győzelemmel és hat vereséggel zárta csapatunk az Euroliga alapszakaszát, mely nem […]
 • Amikor az emberfeletti is kevésAmikor az emberfeletti is kevés (0)
  Beteségek és sérülések sújtotta csapatunk heroikus küzdelemben maradt alul a Pécs ellen, […]
 • Sorsoltak az MK-ban Sorsoltak az MK-ban (0)
  Már az élvonalbeli együttesek nagy része is bekapcsolódik a küzdelmekbe. A Magyar […]
 • A kispad nagy estéjeA kispad nagy estéje (0)
  Kerek egy huszast, nagyon fontos 20 pontot tett a közösbe a Falco elleni drámai csatában […]
 • A frissesség döntőnek bizonyultA frissesség döntőnek bizonyult (0)
  Hiába irányítottuk több mint egy félidőn át a játékot, az utolsó negyedben szétestünk és […]
 • Felőrlődtünk a hajráraFelőrlődtünk a hajrára (0)
  Az utolsó negyed közepéig közel álltunk ellenfelünkhöz, de a hajrában elvesztettük a […]

“Rendbontás a REAC-Győr meccs után” bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Nincs közöm ehhez az ügyhöz, de a beszámolód utolsó szakaszával nem értek egyet! Kedves joker, miért szurkolnának a soproniak az eto csapatának? Te tévedésben élsz… A cikk egy kurva nagy 1-es vastagon!!!

 2. Megint egy tipikus fasz média cikk…..Egy olyan hígagyú mint joker számára lehetetlen bármit is magyarázni a szuirkolói szokásokról.Nyugodj meg joker ez az egész világon így van.Például érdekes lenne,ha az 1860 drukkerei ráérő idejükben szoritanának a város egyetlen első ligás csapatának a Bayernek,Vagy például a fradisták támogathatnák az Újpestet ha vidéki csapattal játszik,hiszen más osztályban szerepelnek.A cikk egy kurva nagy egyes,hozd ki az ellenőrződet!

 3. Tisztelt Foci Szurkolók!
  Az én gyerekkoromban ünnep volt focimeccsre járni. Igaz, hogy akkor a foci ég futball volt. Nagyon sok nagy névvel. Így pl. Grosics, Géczi, Novák, Dalnoki, Albert, Solymosi, Bene, Fazekas, Orbán, Palotai, Keglovich……… stb.
  A szurkolás is hasonló színvonlú volt. Én gyerekként egyedül kimehettem a meccsekre. Nem volt balhé, verekedés.
  .Anyázás egyik oldalon, cigányozás a másikon
  Most egymásra mutogattok, hogy ki hogy szurkolt. Mindkét oldal szégyellheti magát!
  A gyenge produkciónál csalk ti voltatok gyengébbek! Vulgárisak, bunkók.
  Sajnos a magyar foci (Más országokban futball) színvonalához. igazodtatok. Lehet még mélyebbre is süllyednetek?
  kisalföld.hu ( hozzászólás )

 4. Azóta nem járok meccsre,mióta ilyen mocskos szövegeket üvöltöznek a lelátón.És addig nem is fogok,amíg ilyen agresszív emberek bármit üvölthetnek és bármit megtehetnek.De laposGyőrnek egy Soproni SOHA nem fog szurkolni!

 5. Gyerekes, és okafogyott, ez a mesterséges Győr ellenesség. Ezt a dühöt jobban megérdemelnék, akik hagyták, hogy ide jussunk. Szurkolni nem kell az ETO-nak, mert az azért durva lenne, de inkább ők mint a Vasas, vagy a Paks. Megérne egy cikket ez a téma.

 6. …már mi is beszéltünk róla, talán nemsokára elkészül…

 7. Joker ha fogalmad sincs a témárol akkor miért irsz butaságokat,ez rendbontás volt vicc ,rendbontás egy lazio roma derbin van ,ahol 5-600ember balhézik ,nem 3.

 8. Ezzel a videóval azt akarod jelezni, hogy ez a cél?
  Talán ezért (is) jár ki ilyen kevés család, a meccsekre. Nem balhézni kell, hanem énekelni. Nincs is soproni csapat, minek volt balhé?

 9. De a videon is van balhé, be is járta a film a világot. De szerintem le kell szögezni, hogy ez nem normális dolog, Olaszországban már volt halálos áldozata is a futbalhuliganizmusnak, és máshol is. Angliában már rendet tettek, legalábbis a lelátókon, ott is van még balhé, de már a stadionokon kívül. Szerintem akkor sem jó dolog ez, még akkor sem ha a világ számos pontjáról hoztok dúrvább rendbontásokra példát. Azért még el lehet ítélni, és el is kell, mégha nálunk ezekhez képest bagatell a balhé. Kiváncsi lennék, ti mit szólnátok, ha a mekiben a 4 éves lányotoknak azt kéne magyaráznotok, hogy azért úszik az étterem könnygázban, mert néhányan nem bírják a győri szúrkolókat és kicsit megdobálják a mozgó buszt, majd odabent kapják el őket. De majd megmagyarázom a lányomnak , hogy én vagyok a hülye, máshol nagyobb harc van, és egye csak nyugodtan tovább a hamburgerét, mert engem is meggyőztek, hogy ez így normális, sőt örüljünk, hogy nem vertek meg minket is…Úgy írtok, mintha irigyelnétek a külföldi szomorú példákat.

 10. Mindíg tudtam, hogy a meki egészségre ártalmas hely… Ezt szajkózom már hosszú évek óta! :) Ha egy egészégesebb étterembe vinnéd a gyermeked, akkor talán minden szempontból jobban járna szülő és gyermeke egyaránt. Ott max. azt kell elmagyarázni neki, hogy melyik az egészségesebb saláta, vagy húsétel… :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc + 19 =