Sopron.info.hu

Robotolunk tovább

  2008 okt 25 / #programajánló

Szombaton a SAVARIA együttesét fogadjuk hazai pályán 18 órától. Székely Norbert vezetõedzõnk – akit elsõsorban az Euroliga szemszögébõl faggattunk -, a péntek délelõtti edzés után állt rendelkezésünkre pár gondolat erejéig.

“Ha az Euroliga rajtja elõtt valaki azt mondja nekem, hogy az elsõ két idegenbeli mérkõzésünk után 1-1-el állunk, azt nyomban aláírtam volna. A sok utazás láthatóan megviselte a csapatot, ami érthetõ is, különösen annak tükrében, hogy a tavalyi szezonhoz ezen idõszakához képest, amikor 12 embert rotáltunk, most ezt 8 emberrel tesszük. Az edzések is fárasztóak, de a tavaszi erõnlétünket most tudjuk megalapozni.

Ezzel együtt, a csütörtök hajnali hazaérkezésünk óta két regeneráló jellegû edzést tartottam a lányoknak, de ugyanúgy keményen készülünk a következõ feladatokra. Ez alatt a jövõ szerdai Villeneuve elleni találkozónkat értem, mely szintén egy nagyon nehéz összecsapás lesz. A szombati SAVARIA elleni bajnokit is ennek rendeljük alá, de azért bízom benne, hogy akik kilátogatnak a hétvégén, azok jól fognak szórakozni.”