Sopron.info.hu

SCAM

  2006 jún 14 / #VOLT fesztivál Sopron

Vajon mi sül ki abból, ha két olyan súlyos név, mint a Freestylers és Krafty Kuts együtt vonul stúdióba? Vagy nagy bukás, vagy valami őrült jó dolog. A Scam esetében szerencsére ez utóbbiról beszélhetünk.
A változó felállásban készülő Scam lemezek készítésénél ráadásul ott lábatlankodnak bizonyos Sy és Chris nevű srácok is, úgyhogy igazi csapatmunkáról van szó.


Sőt, a projekt alá egy külön kiadót is rittyentettek, első megjelenésük a „Get Into The Music” pedig már csak azért is meglepte a brit break szcénát, mert senki sem tudta, hogy ilyen gigászi nevek állnak a Scam név mögött. Idővel maga Krafty Kuts is kijött néhány bakelittel a Deep Cut Recordings címke alatt, a „The Ill Funk Slammer” pedig az év egyik legnagyobb break slágere lett, több mint 3000 eladott példányszámmal. Lássuk be, nem rossz ez egy induló kiadónál. Mindezt megfejelte a Scam „Killer”-je, ami a második helyig jutott a brit break listán, megalapozva mind a kiadó, mind a Scam jövőjét a zenei világban. 2006 tavaszán egy végeláthatatlan ausztrál turnéra indulnak, de az öreg kontinensre visszatérve irány Sopron, ahol a Scam-csapat egyik tagja pakolja majd a pattogós breakeket.

Honlap: http://www.deepcutrecordings.com