Sopron.info.hu

Secret Fusion megkezdje 7. szezonnyitó

  2007 szept 06 / #programajánló

Secret Fusion A sikeres Open Air party után itt az ideje, hogy a Secret Fusion megkezdje 7. szezonját. Junkie & Hawky ősztől ismét a legfrissebb és legnagyobb tehetségeket fogja prezentálni a Hangár Music Garden falai között.

Nem is kell sokáig várni, hiszen Szeptember 8-án a brightoni Dj Makai teszi tiszteletét a Secret Fusion színeiben, aki Anglia egyik legjobban futó estjének a Product –nak a főszervezője és rezidens Dj-je.

A rendezvényein olyan Dj-k szerepelnek, mint James Zabiela, M.A.N.D.Y. vagy Paolo Mojo.Játékát a kiszámíthatatlanság és a dinamika jellemzi és 100%-osan beleillik a Secret Fusion által képviselt igényes és modern hangzásba. Makai mellett természetesen Junkie & Hawky is szerephez jut és mint az köztudott soha nem okoznak csalódást az összegyűlő közönségnek.

Minden adott egy remek partihoz és akinek borsos a 2000 HUF –os belépő az érkezzen időben , hiszen éjfél előtt a beugró mindössze 1500 HUF. Ebben a „szezon”-ban is a Secret Fusion mellett tegyétek le a voksotokat, találkozzunk szeptember 8-án a Hangár Music Garden-ben és Szórakozzunk „Barátok közt, Jóban rosszban” !!!

2007.09.08. Secret Fusion Szezonnyitó

Dj-k: Dj Makai ( UK ) www.myspace.com/djmakaiproduct

Junkie & Hawky (secret fusion)

helyszín:Sopron, Hangár Music Garden

start: 22:00 , end 06:30

belépő: éjfélig 1500 HUF, utána 2000 HUF

http://www.secretfusion.hu/

info@secretfusion.hu

www.myspace.com/sfjunkie