Sopron.info.hu

Sértő kiirás a patikán

  2007 jún 13 / #pellengér

Sértő kiirás a patikán„A virágot ne lopd el!!!!!
 Ha  pénz kell, gyere be és  adunk !!”

Sértő ez a kiírás mindenképpen.  Nem szoktam lopni, sem virágot, sem egyéb mást.  Nemcsak azért, mert nem vagyok lopós. Már csak azért sem,  mert nem vagyok rászorulva. De ha nem  lenne pénzem virágra, akkor sem lopnám el. …Autót sem  lopok, pedig jól jönne egy másik…Nem vagyok bűnöző,  hiába is gondolja rólam a patika tulajdonosa.

Én sem hiszem, hogy ő tolvaj, gondolom, becsületes ember. Szerintem ő sem lop meg engem amikor vásárolok tőle. Remélem, nem magából indul ki…  Ő miért feltételezi rólam, hogy ellopom a virágait….. Gondolom azért, mert  már sokszor eltüntették a becses növényeket a kirakat alól,  amit  bizonyára azért tett ki, hogy a mi környezetünket szépítse. Köszönjük szépen.  Ellophatták a virágait  már sokszor, mire ehhez a durva, udvariatlansághoz folyamodott.  Gondolom sokat mérgelődhetett, mire ezt a bunkó kiírást legépelte, kinyomtatta, majd kifüggesztette….De könyörgöm, hogy lehet egy ilyen általánosan, mindenkihez szóló, sértő kiírást kiragasztani a portájára.
Ma. amikor lépten nyomon azt halljuk, hogy „szegény” gyógyszerészek mennyire meg vannak nyomorgatva a  kormány intézkedései kapcsán, és szeretnék a közvélemény szimpátiáját elnyerni, aláírásokat gyűjtögetnek, akkor hova ez az udvariatlan falragasz???

 Sértő kiirás a patikánA patika tulajdonosa, akinek én folyamatos vásárlója vagyok, miért írja ki ezt nekem?
  Miért bántja meg ezzel a tahó kiírással vevőinek nagy részét?  Nem mindig érvényes ám, hogy „akinek nem inge, ne vegye magára”.  Aki tőle lopott, az nem is biztos, hogy  valaha is olvassa a kioktatását.   Más üzletágakban megtesznek mindent, hogy vevőt szerezzenek, és azokat megtartsák Tényleg így van.  Csodálkozom azon, hogy ezt meg meri tenni. Eszembe jut a 90-es évek osztrákok „ Magyar ne lopj !„ kiírása…Na, az is felháborított. Most megkaptuk itthon. Danke schön.

Azt, hogy még leírta, hogy aki lopni akar, inkább menjen be hozzá, és kérjen pénzt, mert ad, azt nem is kommentálom. / Jó napot kívánok, lopni jöttem, de inkább mégiscsak koldulok /  Kérem, adakozzon, ha tényleg megteheti, a megfelelő fórumokon.
Természetesen a lopást nagyon elítélem én is, bárki is tegye azt, de az általánosítása tényleg felháborított.
Sértő kiirás a patikánHa legközelebb valakikkel gondja lesz, próbálja meg azt célirányosan közölni, és nem a teljes vevőkörét agyonsérteni. Erre ma már kiváló módszerek vannak, / biztonsági őr, kamera, rendőrség stb. / bár lehet, hogy kicsit drágább eszköz mint a gagyi  A4-es házi nyomtatású falragasz, ragasztószalaggal kifüggesztve a bejárat mellé. Ez nagyon gyenge és sértő megoldás.

KBJ