Sopron.info.hu

Sikeresen lezajlott az idei szurkolói focitorna

  2009 jún 28 / #helyi

12 csapat részvételével sikeresen lezajlott az idei szurkolói focitorna. Volt egy kis változás a programban, ugyanis péntek este véglegessé vált, hogy a Sopron United csapata is el tud indulni a tornán, ezzel nem kis fejtörést okozva a szervezőknek. Az élet nagy rendező!

A kezdés előtt 10 perccel kiderült, hogy az egerszegi ultrák nem jönnek… Gyors változtatás az A csoport meccseiben és már indult is a torna! Közel 130 ultra gyűlt össze az Ágfalvi sporttelepen, hogy egy fantasztikus napot töltsenek el együtt! Mindkét csoportban kiélezett, de roppant sportszerű meccseket vívtak egymással a csapatok.

A nagy küzdelemre jellemző, hogy a “B” csoportban három csapat – Tatabánya 1910, Claret Boys II., Brigade Sopron – is egyaránt 12 pontot szerzett a csoportmeccsek során (4 győzelem és 1 vereség) és a gólkülönbség döntött a két továbbjutó kilétéről.

Délutánra az is kiderült, hogy a két csoportból – “A” csoport: Sopron United és a Claret Boys I. – míg a – “B” csoport: Tatabánya 1910 és a Claret Boys II. – jutott tovább. Az elődöntőben Sopron United – Claret Boys II. 3:2 , míg a másik ágon a Tatabánya 1910 – Claret Boys I. 1:0 , eldőlt a két döntőt játszó csapat kiléte is. A bronzéremért a Claret Boys csoporton belül lejátszotta a meccset.

A Döntő Sopron United – Tatabánya 1910 mérkőzés nagy csatát hozott, de gólt sajnos nem! Így a 0:0-ás végeredményt követően büntetőkkel idén a Tatabányai srácok vihették haza a vándorserleget! Gratulálunk nekik a tornagyőzelemhez!

Szeretnénk mindenkinek megköszönni a részvételét! Azt, hogy időt, pénzt és távolságot nem kímélve elfogadtátok a meghívásunkat és jelenlétetekkel emeltétek a torna hangulatát!

A 9. City Boys Sopron meghívásos szurkolói focitorna végeredménye:

 1. Tatabánya 1910
 2. Sopron United
 3. Claret Boys I.
 4. Claret Boys II.
 5. Brigade Sopron
 6. Sárga Ultrák Tamás
 7. iOdra Opole (Opole – Lengyelország)
 8. Scarbantia Scorpions
 9. Ultras Stadlau (Bécs – Ausztria)
 10. Ultras FAVAC (Bécs – Ausztria)
 11. Majestic Ultras
 12. Fidelity Gruppo

Szabadságot az Ultráknak!