Sopron.info.hu

Sopronba látogat a Fradi

  2007 febr 13 / #programajánló

Sopronba látogat a FradiAz NBIII-ban szereplő SVSE-GYSEV vendégeként jövő csütörtökön 15 órától hírverő mérkőzésre Sopronba látogat Magyarország legnépszerűbb csapata, a Ferencváros – tájékoztatta honlapunkat Jabronka Béla és Gőbl Gábor.

A mérkőzésre az Ágfalvi úti Sporttelepen kerül sor, a támogatói belépőjegyek felnőtteknek 800,-Ft-ba, diákoknak és nyugdíjasoknak 500,-Ft-ba kerülnek majd. 12 év alatt és 70 év felett a belépés díjtalan. A mérkőzés alatt büfé üzemel!

Sopronba látogat a FradiFradi visszatekintő: 2006. június 2-a több szempontból is emlékezetes dátum volt a soproni futball barátok számára. Az élvonalban akkor hazai pályán 100. alkalommal szereplő soproni csapat a Ferencvárost fogadta olyan cudar időjárásban, mely talán azóta sem “járt” a hűség városában. Az 1:1-re végződött meccsen Bagoly Gabi szerezte az egyenlítő gólt, azóta sajnos ő is távozott Sopronból és a Fradi sem tagja már az élvonalnak. Bízunk benne, hogy a rendhagyó hírverő mérkőzésre sokan kilátogatnak és buzdítják a SOPRONI csapatot!

Krisz