Sopron.info.hu

Sopronban hivatalos értesítést várnak

  2008 jan 12 / #lapszemle

forrás: NB1.huSopron, január 11., 15.15 Sikerült utolérnünk Köteles Zsoltot, aki végül kinyomta a mobiltelfonját. Minden futballszurkoló előtt ismert, mekkora a baj a Sopron FC-nél, éppen ezért sokakat érdeklő kérdéseket tettünk fel Köteles Zsolt ügyvezetőnek, aki azonban a beszélgetés közepén kinyomta a mobiltelefonját.

Az elhangzottakról természetesen tájékoztatjuk kedves olvasóinkat – ha az alábbiak elolvasása után Önökben is marad hiányérzet, az tehát nem a mi hibánk…
– Az MLSZ hivatalos döntését még nem kaptuk kézhez, ezért nem fellebbeztünk – kezdte Köteles Zsolt ügyvezető. – Minden témakörben szeretnénk egyeztetni a szövetséggel, erre az összejövetelre az elkövetkező napokban kerül sor.
– Információink szerint a kisebbségi tulajdonos önkormányzat kifizette volna az MLSZ felé a tartozást…
– Többször tájékoztattam a többségi és kisebbségi tulajdonost is a fennálló problémákról. Az olaszok azonban ebben a témakörben egyetlen alkalommal sem jelentkeztek vissza. A város biztos, hogy nem vállalta volna ennek az összegnek a kifizetését, amellyel a klub tartozik.
– Hány játékos tart még ki a klub mellett?

A soproni ügyvezető ekkor kinyomta a mobiltelefonját, kérdésünk tehát megválaszolatlan maradt. Hozzátesszük, nem csak a mi számunkra, hanem az olvasóink számára is, akik között akadnak olyanok is, akik szívükön viselik a gárda sorsát.
Sághi István

forrás: NB1.hu