Sopron.info.hu

Stílusok találkozása a barátság jegyében

  2009 máj 10 / #lapszemle

Stílusok találkozása a barátság jegyében-volt a címe a Soproni Szuperinfó Karate Gálának, hiszen a közös múlt, Sosai Oyama tanításai, tanítványainak közös múltja összekötötte és összeköti az indulókat.

Kyokushin,ashihara,Shidokan-technikáikban a sok hasonlóság mellett különböznek egymástól, a hozzáállásban,a spiritben, a kölcsönös tiszteletben teljes az egyetértés a stílusok között.

A győri,dunaharaszti versenysorozat mellé csatlakozott a soproni Polyák-Demeter Dojo, hiszen a közös versenyek, táborok mind-mind ezt a közös célt szolgálják.

Célul tekintjük még,hogy a tanítványok megmérettessék magukat a saját versenyeiken kívül is, mélyítve tudásukat a harcművészetek útján.E bben nagy segítséget kaptunk Sensei Hartyányi Attilától és sempai Mórocz Józseftől, Az Ashihara Szövetség vezetőitől.

Fontos az az el nem hanyagolható tény sem,hogy az ilyen versenyek szervezése még jobban összehozza a rendezőket,szponzorokat,tanítványokat,szülőket-mindenki teljes erőbedobással dolgozott a maga területén.Köszönet érte!

Stílusok találkozása a barátság jegyében

kyosopron.hu