Sopron.info.hu

Sunscreen interjú a Sopron.info.hu-nak

  2008 jún 30 / #urban legend

Sunscreen interjú a Sopron.info.hu-nakAz együttest nem kell bemutatnunk egyik olvasónknak sem, hiszen nagy rajongótáboruk van ország szerte, így Sopronban is! Ráadásul Soproniak! Idén sokak örömére fellépnek a Volt fesztiválon is! Demuth János beszélget a zenekar tagjaival: Mindenek előtt had köszönjem meg olvasóink nevében, hogy elvállaltátok az interjút.

Sok városban volt már fellépésetek, adtatok koncertet, köztük Sopronban is.

Soproniak vagyunk, úgyhogy ez „hazai pálya” nekünk, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy sok ismerős, barát jön a soproni bulikra. Máshol nyilvánvalóan több az ismeretlen arc.

Hogyan készültök a Volt fesztiválon való fellépésetekre, és mit jelent számotokra a Volt?

Nem vagyunk kimondottan nagy „Voltosok”, de szeretjük a fesztivált, jó úgy végigcsinálni azt a pár napot, hogy mégis a saját ágyadban alszol. Készülni egyik koncertünkre sem szoktunk külön, ugyanúgy próbálunk, mint bármelyik másik fellépés előtt. Persze reménykedünk a jó buliban! A tavalyi nagyon jól sikerült.

Milyennek találtátok, találjátok a Soproni hallgatóságot?

Több az ismerős, barát, így a soproni klubkoncertjeinknek közvetlenebb a hangulata. A fesztiválok nyilván mások, így a Volt is, hiszen bár Sopronban van, a közönség nagy része nem helyi. Amúgy szeretjük a helyi közönséget.

Számos városban megfordultatok már hazánkban, sok emberrel találkoztatok, beszélgettetek. Hogy látjátok, mi ma az embereknek a legfőbb test-lelki-szellemi problémáik?

Nincsenek egyensúlyban a világgal, magukkal, nem találják a helyüket. Nagyon sok emberben lehet valamiféle frusztrációt érezni, aminek ő maga sem tudja az okát.

Mit tudtok tanácsolni, javasolni nekik?

Nem vagyunk orákulumok vagy próféták. Minden emberbek magának kell tisztáznia ezeket a problémáit, saját magának kell emgoldásokat találni. A legfontosabb talán, hogy ne féljen foglalkozni velük, és merjen változtatni.

Mindig fontos számotokra, hogy a maximumot nyújtsátok. Jelen van-e életetekben a holisztikus életmód /test-lélek-szellem/ harmóniája, és a prevenció, megelőzési eljárások?
Meséljetek nekünk erről egy kicsit bővebben kérlek.

Csak a saját nevemben beszélhetek (Fekete Gergely), de persze. Én rendszeresen sportolok, igyekszem odafigyelni, hogy rendesen és rendszeresen étkezzem, és a hogy kipihenjem magam. Szerintem ennél többet nem feltétlenül kell foglalkozni ilyesmivel, de ebből a pár dologból nem engedek.

Melyik honlapon olvashatunk fellépéseitekről, a zenekarral kapcsolatos aktuális eseményekről?

www.sunscreen.hu itt több link is van más, szintén a zenekarral kapcsolatos honlaphoz.

Mit üzentek a Sopron.info.hu olvasóinak?

Érezzék magukat jól és legyenek vidámak!

Nagyon szépen köszönöm még egyszer az interjút, és további sok sikert, és minden jót kívánunk nektek.
Demuth János