Sopron.info.hu

Sven Vaeth – Balaton Sound

  2009 júl 10 / #programajánló

Az idei Balaton Sound ízelítője nem is olyan egyszerű feladat. A négy napban a világ legjobb elektro DJ-i fognak fellépni, a bőség zavarában nem is tudom hova legyek! Kész nosztalgia buli ez, ha végignézem az előadó művészeket.

Mindegyik több évtizedes tapasztalattal rendelkezik! Akit mindenképp meg kell hogy említsek, az Sven ‘bácsi’. Ezt a 44 éves embert mindenki ismeri, aki ebben a stílusban utazik. Magyarországon, a Hyperspace -Deadcode Production- keretein belül szokott fellépni. Karrierje 1982-ben indult útjára, azóta megszámlálhatatlan sok albumot készített (na jó 21 az a megszálálhatatlan), remixek tucatjai fűződnek nevéhez.

A Cocoon Recordings lemezkiadót magáénak vallhatja ahol nem csak DJ, de producer is. A franfurti és ibizai Cocoon Club úgyszint az övé. Zenéire csak táncolni lehet, tízezres tömegeket táncoltat meg mai napig. Legtöbben Sven Vaeth-ként ismerik, de ha Astral Pilot vagy Barbarella nevekkel találkoztok, akkor nagyon valószínű, hogy Sven papa a szóban forgó emberke!

Július 10., péntek T-Mobil terasz 01.00