Sopron.info.hu

SVSE-GYSEV – Bük 4-2 (0-1)

  2009 márc 18 / #sport

Meglepetésre a vendégcsapat előtt adódott az első helyzet, a második percben a felső léc mentett. Ezután az SVSE vette át a kezdeményezést,
Legoza és Varga Z. előtt adódtak lehetőségek, ám a sorozatos vasút-támadások közepette időnként fellazult a lila-fehérek védelme, s
így a Bük is vezetést szerezhetett volna.

Közvetlenül a félidő lefújása előtt Gyurácz kapott mesteri labdát, mellyel kilépett, s a kifutó Fentős
mellett a kapu közepébe helyezett. 0-1.

Fordulás után váltakozó játékot követően a 66. percben a Vas megyei együttes növelte előnyét. Szögletet követően Balikó ívelt az ötösre, ahol Máté érkezett jó ütemben, s a kapuba fejelt. 0-2.

Az utolsó negyedórában óriási elszántsággal vetette küzdelembe magát Végh Tibor csapata, melynek meg is lett az eredménye. A
73. percben a kaputól 25 méterre Németh D. jutott szabadrúgáshoz, s ravaszul középre nyesett labdája érintés nélkül a jobb sarokba hullott.
1-2. A 81. percben újabb szabadrúgás s újabb gól.

Ezúttal is Németh D. volt a végrehajtó, lövése kivágódott a kapusról, s a jókor érkező Böcskör Gy. 22 méterről a bal sarokba talált. 2-2.

A 90. percben Varga Z. viharzott el, bombája a kapusról Böcskör Gy. elé került, aki ezúttal a jobb sarokba lőtt. 3-2. Felforrósodott a hangulat a játékvezető 5
percet hosszabbított a sorozatos szabálytalanságok miatt.

A 92. percben a rendkívül aktív Németh D. futott el jobb szélen, beívelt, Legoza pedig közvetlen közelről a kapuba fejelt. 4-2.

A rendkívül jól hajrázó SVSE teljesen megérdemelten fordította meg a mérkőzés állását.

Jók: Böcskör Gy., Böcskör Zs., Németh D., Németh N., ill. Máté, Sümeghy, Gyurácz.

Végh Tibor: – A srácok bebizonyították, hogy szeretik ezt a játékot, s
bízom benne hogy ez a szerelem kitart legalább az idény végéig.

Németh József: – Egy megnyert mérkőzést sikerült elvesztenünk.

SVSE-GYSEV – Bük 4-2 (0-1)
Sopron, 150 néző. V.: Schnellbach.
Gsz.: Böcskör Gy. (2), Németh D., Legoza, ill. Gyurácz, Máté.

SVSE-GYSEV: Fentős – Deák, Geeb, Horváth T., Németh N. (Vörös A.), Böcskör Gy., Párkányi (Jókuti), Böcskör Zs., Németh D., Legoza, Varga Z.
Edző: Végh Tibor.

Bük: Pikács – Máté, Németh V. (Varga G.), Kővári, Balikó (Tímár), Salamon, Vadász, Sümeghy, Mester, Gyurácz, Lakner (Szabó B.).
Edző:Németh József.