Sopron.info.hu

Szakadtak a szalagok – külföldi hátvédet is keres klubunk

  2010 nov 17 / #sport

Szegény embert az ág is húzza….Megérkeztek David Brooks és Pojbics Szabolcs Zalaegerszegen megsérült térdén a tegnap reggel elvégzett MR-vizsgálatok eredményei. A baj nagy, nagyobb, mint előzetesen várták: mindkét játékosnál szalagszakadást mutattak ki.

Amint arról klubunk ügyvezetője, Bokor Ákos beszámolt, David Brooks esetében az elülső szalag szakadt el, Pojbics Szabolcsnál pedig részleges oldalszalagszakadás a diagnózis.

Sajnos Davidet nagy valószínűséggel meg kell operálni, s felépülése heteket, sőt hónapokat vehet igénybe. Pojeket nem kell műteni, neki várhatóan egy, másfél hónapot kell kihagynia.

A mérkőzések viszont zajlanak, egyre másra érik egymást a nyolc közé juitás szempontjából fontosabbnál fontosabb találkozók, így Davidet meg kell próbálni pótolni. Most ezen, valamint e pótlás anyagi hátterének megteremtésén dolgozik gőzerővel a klub- és a szakvezetés.

Meszlényi Róbert vezetőedző hozzátette: segítséget csak játékban lévő kosaras jelent, nincs idő megvárni, hogy valaki formába lendüljön!

sakc.hu