Sopron.info.hu

Szerdai Euroliga nyitány

  2009 okt 27 / #sport

Női meccseket rendszeresen látogató szurkolók és sport rajongók észre vehették, hogy a Magyar Bajnokság meccseit nem jellemzi -már- telt ház.

Egyesek a belépőt nem tudják hétről-hétre kifizetni, főleg, ha még a férfi meccseket is bele számoljuk. Egy egész családnak, valljuk be, tényleg nem egy olcsó mulatság.

Mások ‘unalmasnak’ tartják a hazai ellenfelekkel játszott mérkőzéseket. A Pécset kivéve, akiket már csak azért is, örök riválisként tartanak számon Sopronban. Az eddigi eredmények alapján, leszögezhetjük, hogy Magyarországon tényleg az MKB Euroleasing Sopron női csapata a legjobb. lgazi ellenfelet keresve sem lehet találni.

A már a félidőben megszerzett harminc pontos előnyöknél tudni lehet, hogy sima ügy lesz a folytatás. Bár minden meccs más, sose lehet tudni. Szerintem figyelembe kéne venni azt, hogy bár a győzelem a fontos ebben a sportban is, mégis jó látni és követni a csapat összekovácsolódását, fejlődését. Mentőövet nyújt az akcióra éhes közönségnek tehát az Euroliga, ahol kemény küzdelmeknek lehettünk szemtanúi.

Ez idén sem lesz másképp. A rivális csapatok egytől-egyig profik, akiknek elsődleges céljuk a győzelemmel járó tovább jutás. Természetesen a soproni csapat összes tagja is efelé a nemes cél felé tart. Szerdán a Kassa csapatát fogadja városunk, az első ‘komoly’ mérkőzést biztos telt házas Aréna fogja követni. Jó játékot, jó szurkolást mindenkinek.

Hajrá Sopron!