Sopron.info.hu

Színek az Aurában

  2007 márc 09 / #ezo

Színek az AurábanAz egyetemes energiamező és sajátosságai:
  
 – Az egész világegyetem a legapróbb részecskéig energiával áthatott.
 – Az energia a világegyetem váz szerkezeteként jelentkezik és bázis az anyagi, lelki, és szellemi világ fenntartására.
 – Az embernek bonyolult az energetikai rendszere amely állandó kölcsönhatásban áll a világegyetemmel vagyis a kozmosz és a föld energiájával. És ez által hatással van az ember energetikai rendszerére.

Az egyetemes energiamező és sajátosságai:   – Az egész világegyetem a legapróbb részecskéig energiával áthatott. – Az energia a világegyetem váz szerkezeteként jelentkezik és bázis az anyagi, lelki, és szellemi világ fenntartására. – Az embernek bonyolult az energetikai rendszere amely állandó kölcsönhatásban áll a világegyetemmel vagyis a kozmosz és a föld energiájával. És ez által hatással van az ember energetikai rendszerére.
  
 Az ember energetikai rendszere 3 részből áll:
  
 – energia testekből
 – energia központokból / csakra /
 – energia csatornákból / meridiánok, nadik /
  
 Az aura:
  
Színek az Aurában – Minden élő és élettelent körülvevő elektromos és magnetikus tulajdonságokkal rendelkező információs energiamező.
 – Feladata biztosítani a fizikai test számára az energia és az információ áramlását a földi lét során.
 – 7 réteget különböztetünk meg:
  
  
 Az aura színei és jelentésük:
 
 A lila: spirituális gondolatokra utal, sosem erős pont az Aurában. Mindössze átmeneti “felhők” vagy “lángok” formájában jelenik meg.
A kék: kiegyensúlyozott létezés, helytállás, nyugodt idegrendszer, vagy energia küldése. Ha egy embernek ez a szín dominál az Aurájában, az illető nyugodt, kiegyensúlyozott, arra is késznek érzi magát, hogy egy barlangban éljen és életben is maradjon. Született túlélő. A kék gondolat jelentheti az idegrendszer pihentetését a tudat egyensúlyának eléréséhez, vagy szólhat a túlélésről is. Az acélkék az egész Aurát uralhatja, mikor az illető energiát kap vagy küld, vagy telepatikus kapcsolatban van. Például Michel Desmarquet, a “Thiaoouba Prófécia” c. könyv szerzője gyakran acélkéken sugároz előadásai során, különösen amikor a közönség kérdéseire válaszol.Színek az AurábanA türkiz: lendületes és nagyon energikus személyiségre utal, aki képes az énjének kivetítésére és hatással van másokra. Az olyan emberek, akiknél a türkiz erős pont az Aurában képesek egyidejűleg több dolgot is csinálni és jó szervezők. Unatkoznak ha arra kényszerülnek, hogy egyszerre csak egy valamire koncentráljanak. Az emberek szeretik azokat a főnököket, akiknek türkiz Aurájuk van, mert elmagyarázzák céljaikat és képesek hatni a csapatukra, ahelyett, hogy csak parancsolgatnának. Az ilyen színű gondolat szervezésről és a másokra hatásról árulkodik.
A zöld: nyugalmas, mérséklő energia, természetgyógyászati képesség. Az emberek, akiknél a zöld erős pont az Aurában természetgyógyászok. Minden ilyen foglalkozású személynél jelen kellene lennie ennek a színnek. Minél dominánsabb a zöld, annál jobb a gyógyító. Az ilyen emberek szeretnek kertészkedni és értenek a növényekhez. Egy zöldszínű, erős Aurájú ember jelenlétében lenni nagyon békés és nyugalmas érzés. A zöld gondolat nyugalmi állapotot és gyógyítást jelent.
A sárga: öröm, szabadság, kötődés nélküliség, létfontosságú erők felszabadítása vagy szabadon bocsátása. A sárgával sugárzó emberek tele vannak belső örömmel, nagyon nagylelkűek és nem kötődnek semmihez. A sárga fényudvar a fej körül magas spirituális fejlettséget jelent. A sprituális tanító ismertetőjele. Senkitől se fogadj el spirituális tanítást, akinek nincsen hasonló glóriája. Buddhánál és Krisztusnál a fényudvar egészen a karukig terjedt.

 Manapság nehéz olyan embert találni a Földön, akinél nagyobb mint 1 hüvelyk (2,54 cm). A sárga glória a rendkívül aktív homlokcsakra eredménye (amit sok ember láthat a szemináriumaimon, ahogy ibolyaszínnel ragyog). A spirituálisan fejlett emberek éveken keresztül folyamatosan serkentik a homlokcsakrájukat, mivel mindig erőteljes spirituális gondolataik vannak. Ha ezt a csakrát különösen aktív állapotban figyeljük meg, egy sárga (az ibolyaszín Aurikus párja) fényudvar jelenik meg körülötte az egész fejet körülvéve. A sárga gondolat az öröm és megelégedés pillanatát fejezi ki.

A narancssárga: felemelő és érdekfeszítő. Inspiráló. Az erő jele. Képesség és/vagy vágy mások irányítására. Ha a narancsszín erős ponttá válik, általában sárga glóriával párosul, ami aztán aranyszínű lesz jelölve, hogy az illető egy nagy spirituális tanár, aki képes egyedülálló képességeinek szemléltetésére. A narancsszínű gondolat a hatalom gyakorlásával és más emberek irányításának vágyával kapcsolatos.

A piros: materialista gondolatok, gondolatok a fizikai testről. Ha túlságosan domináns szín az Aurában, materialista beállítottságú embert jelöl.

A rózsaszín (=lila + piros): szeretet. A tiszta rózsaszín eléréséhez vegyíteni kell a lilát (a legmagasabb frekvencia, amit érzékelni tudunk) a pirossal (a legalacsonyabb). A rózsaszín Aura azt jelzi, hogy az illető megteremtette a tökéletes egyensúlyt a spirituális tudatosság és az anyagi létezés között. A legfejlettebb embereknek nemcsak sárga glória van a fejük körül (amely egy állandóan erős pont az Aurájukban) de óriási rózsaszín Aurával is rendelkeznek, ami messzire kiterjed. A rózsaszín az Aurában nagyon ritka dolog a Földön, és mindössze átmeneti gondolatok formájában jelenik meg, sohasem erős pontként.A barna: felzaklató, nyugtalanító, materialista, spirituálisan tagadó.

A szürke: sötét, lehangolt gondolatok; tisztátalan szándékok, a személyiség sötét oldalának jelenléte.

A kénsárga/zöldessárga (olyan mint a mustár): fájdalom vagy könnyedség hiánya, harag
  
  

Színek az AurábanFehér:   a legtisztább Isteni spirituális szín az aurában. Tulajdonosa feltehetően már elérte ezen vagy valamelyik életében a tudatosságot, felismerte isteni lényét, megvilágosodott. Nagyon ritka jelenség, főleg, ha az illető egész aurája fehér. Ezen inkarnációja misszió, mely mások segítésében nyilvánul meg. Önzetlen tiszta szeretetről beszélhetünk ebben az esetben, mély spirituális értelemben. 
  
  
Demuth János
  
 http://ezoterikasopron.uw.hu/