Sopron.info.hu

Távol Soprontól

  2009 aug 30 / #sport

Hétfőtől egy hétre a fővárosba tesszük át székhelyünket, ahol a Vasas-Csata együttesével veszünk részt közös edzőtáborozáson. Székely Norbertet kérdeztük az edzőtábor céljáról.

“Mint minden edzőtábor, úgy ez is fontos állomás lesz a felkészülésünkben, mely eldönti, merre haladjunk tovább. Több taktikai elemet is gyakorolni fogunk, hogy lássuk, mi az, ami ráhúzható erre a játékosállományra, szerkezetre. A taktikai repertoárunkat szeretnénk frissíteni, kialakítani azt, mely a leghatékonyabban működhet a szezon során.

13 fővel utazunk a fővárosba, tehát magunkkal visszük az utánpótlásból feltörekvő fiatalokat is. Ez is egy fontos része lesz az edzőtábornak, hogy lássuk, kikre számíthatunk komolyabban már idén is, és ki az, akire inkább majd csak jövőre építhetünk alaposabban.

Az sem mellékes, hogy egy ilyen edzőtábor kiválóan alkalmas csapatépítésre, egymás gondolatainak minél jobb megismerésére. Két felkészülési mérkőzést is vívunk az edzések mellett. Kedden 19.30-tól a Vasas-Csata, szerdán 11 órától pedig a Győr ellen lépünk pályára.”

wb-sopron.com