Sopron.info.hu

Teljes a keret, együtt készülhet a csapat

  2009 aug 26 / #lapszemle

Újabb fiatal soproni játékos a keretben, már 12 fős csapatunk játékoskerete Bár pénzügyileg még mindig vannak kérdőjelek, de a szakmai előkészítés igencsak jól sikerült,  a csapatépítés jól halad.

Meszlényi Róbert és Bokor Ákos szerint a felkészülés ezen szakaszában még soha nem álltak ennyire jól. Amellett, hogy magyar fiúk erős alapozás közepén vannak, a légiósok kiválasztása is befejeződött.

Reményeik szerint olyan játékosokat sikerült Brooks mellé igazolni Richardson és Knight személyében, akiknek játéktudásában és mentalitásában kevés kérdőjel van. Várhatóan mindhárman ugyanakkor, szeptember 2-án érkeznek és ha az orvosi vizsgálaton megfelelnek, biztosra vehető maradásuk.

A légiósok mellett a klub leigazolta a 20 éves Ugaros Mátét is, aki a Soproni Tigrisek csapatában nevelkedett, majd pár éve a SMAFC-ban szerepelt az NB I B-ben. Tanulmányi okokból ezt követően távozott a városból. Egy ideig a pécsi felnőtt csapatnál edzett, s játszott az NB I B-ben előbb Kaposváron a Meló Diák KK csapatában, majd a Bonyhádi Betonban.

Az elmúlt szezonban a SMAFC nagy vetélytársánál, a Veszprémi Egyetemnél kosarazott, ám ott kevés lehetőséget kapott.
A 194 centi magas,kettes és a hármas poszton bevethető Ugaros visszatért Sopronba, s két hét próbajáték után igazoltuk le.

Hogy vajon a Bonyhádon eltöltött időszak tette (beton)keménnyé, arról nem tudni, ám tény: Meszlényi Róbert szerint fizikálisan kirobbanó állapotban van, viszont játékban, fejben van még mit fejlődnie. Itt a lehetőség.

sakc.hu