Sopron.info.hu

Torkos Zerge receptjei

  2006 nov 18 / #gasztro

Torkos Zerge receptjeiEgy kis főzőcskés oldalt indítunk, ahol megosztok veletek pár jó és pár kevésbé jó receptet. Megpróbálom úgy leírni őket, hogy bárki könnyen utána tudja főzni, mert szerintem a legtöbb szakácskönyvnek óriási hibája éppen az, hogy ha követjük az utasításait, valami egészen más sül ki belőle a szó pejoratív és nem pejoratív értelmében is, mint, amit vártunk és, aminek a könyv szerint is előttünk kéne lennie.

Lesznek itt egyszerű és kissé bonyolultabb étkek is, de mind, mind friss alapanyagokból elkészítve. Remélem, elnyeri majd tetszéseteket és talán többen ki is próbáljátok majd ezeket a fogásokat. Nem tudom, ki mondta, de nagyon tetszik: „Az vagy, amit megeszel!” Hát én szeretném, ha csak jó dolgokat ennétek, jóféle alapanyagból, örömmel elkészítve.

Bízom benne, hogy segítek azoknak, akik szeretnek főzni, és megszerettetem azokkal, akik még nem vették rá magukat arra, hogy átéljék ezt a csodálatos érzést, amikor többféle nyersanyag a kezünk között és persze a tűzhelyen J válik finom és másoknak is örömet okozó étellé. Az étkezés mindig fontos szerepet töltött be minden kultúrában, de mintha manapság egy kicsit a háttérbe szorulna, adjuk vissza az értékét, szánjunk magunkra egy kis időt és készítsük el, ha tehetjük, magunk, amit megeszünk. Meglátjátok menni fog!

Küldhettek ide recepteket és megírhatjátok véleményeiteket is az ételekről. Szeretném, ha elmondanátok tapasztalataitokat az ételeimmel kapcsolatban, és elbírálnátok azokat.
Hát lássunk hozzá!

Torkos Zerge