ugrálóvár

ugrálóvárA szórakoztatóiparnak különböző ágai vannak. Én, most a gyermekeket célzom meg. Sopronban hová lehet vinni a törpéket és a nagyobbakat ahol felszabadultan tombolhatnak pár óra erejéig? … Gondolkozom, de nem jut eszembe egy hely sem.

Még az uszodában sem ugrálhatnak kedvükre, de legalább egy hely, ahol mozognak. Ősszel, télen még nehezebb a szülők dolga, hideg van, esik az eső, fúj a csípős szél, egyszerűen nincs kedvük kimozdulni.

Sopronban lenne hely elég, ahhoz amit máshol már megvalósítottak sokan. Egy fedett pályán, sátorban, épületben ugrálóvárak, csúszdák, mászó falak, akadálypályák várnák a kis energia bombákat.

Egy adott összeg ellenében azon tombolhatnának, amin szeretnének, addig amíg ki nem dőlnek a fáradságtól és a nevetéstől. Felhőtlenül lehetnének azok, amik. Gyerekek. Szomjukat egy kis büfében kapható, lehetőleg egészséges italválasztékból csillapíthatnák, valami nasival egybekötve. Biztonságos környezetben, családcentrikus vállalkozás lehetne, garantált sikerrel.

Ahogy a hegedűs is énekelte : ”ha én gazdag lennék…” akkor ez az álmom is teljesülne. Bárkinek van pár felesleges milliója, nyugodtan jelentkezzen!  

2603 / 1293 látogató

kapcsolódó cikkek

“ugrálóvár” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Mi jobb híjján összetereljük őket a familia valamelyik családjánál, és ott tombolhatnak, ordíthatnak, futkoshatnak. Aki az soros vendéglátó az kicsit “megszívja” de legalább így a család is összetart, és a vasárnapi süti is bíztos elfogy…
  Tegnap miután anyukáméknál ebédeltünk, Barnusékat is és Dediéket is meglátogattuk, kellemesen telt a vasárnap délután családi kőrben. 8 gyerek együtt játszott.. Azért ez sem semmi és pénzbe sem kerül. Amúgy teljesen igazad van…

 2. Jóbarátomék ilyet fognak csinálni a most nyíló bevásárló központba! Remélem leírja ide, hogy milyen is lesz!

 3. Kedves Zsuzsesz!

  Olvastam a cikkét, és tetszett az észrevétele. Szeretném önnek elárulni, hogy az ünnepek után megnyitjuk Sopron első JÁTSZÓHÁZÁT, aminek pont az lesz a lényege, hogy a gyerekek kitombolhassák magukat közel 140 m2-ren, és egyben szeretnék minden gyermekes családot meghívni a nyitásra, Family Centerbe, a Ficánka játszóházba.

 4. Kedves Zsanett,
  örülök, hogy titeket is aggaszt-ott e tény!
  kérlek értesits a nyitás időpontjáról zsuzsesz@sopron.info.hu cimemen. Bár nincs saját gyermekem, természetesen érdekel a ‘tombolda’. Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő + hét =