Sopron.info.hu

ugrálóvár

  2007 nov 19 / #csak úgy

ugrálóvárA szórakoztatóiparnak különböző ágai vannak. Én, most a gyermekeket célzom meg. Sopronban hová lehet vinni a törpéket és a nagyobbakat ahol felszabadultan tombolhatnak pár óra erejéig? … Gondolkozom, de nem jut eszembe egy hely sem.

Még az uszodában sem ugrálhatnak kedvükre, de legalább egy hely, ahol mozognak. Ősszel, télen még nehezebb a szülők dolga, hideg van, esik az eső, fúj a csípős szél, egyszerűen nincs kedvük kimozdulni.

Sopronban lenne hely elég, ahhoz amit máshol már megvalósítottak sokan. Egy fedett pályán, sátorban, épületben ugrálóvárak, csúszdák, mászó falak, akadálypályák várnák a kis energia bombákat.

Egy adott összeg ellenében azon tombolhatnának, amin szeretnének, addig amíg ki nem dőlnek a fáradságtól és a nevetéstől. Felhőtlenül lehetnének azok, amik. Gyerekek. Szomjukat egy kis büfében kapható, lehetőleg egészséges italválasztékból csillapíthatnák, valami nasival egybekötve. Biztonságos környezetben, családcentrikus vállalkozás lehetne, garantált sikerrel.

Ahogy a hegedűs is énekelte : ”ha én gazdag lennék…” akkor ez az álmom is teljesülne. Bárkinek van pár felesleges milliója, nyugodtan jelentkezzen!