Sopron.info.hu

Ünnepi győzelem a nyitányon

  2011 aug 22 / #sport

Fordulatos mérkőzésen aratott győzelmet csapatunk hazai környezetben. A Veszprém Fc elleni találkozó végeredménye 3-2-re végződött.

SVSE-GYSEV-Goldschmidt – Veszprém FC 3:2

2011.08.20-án 17.30 kezdettel megkezdte szereplését csapatunk a NESS Hungary NBII Nyugati csoportjában. A találkozó az SVSE sporttelepen került megrendezésre, ahol a kilátogató nézők megtöltötték a lelátót. A mérkőzés elején a mezőnyjáték dominált, a kapuk nem forogtak veszélyben egyik oldalon sem.

Az első találatot egy jobb oldali akciót követően a Veszprém csapata szerezte, Novothny a 38. percben volt eredményes. (0-1) A csapatok 0-1-es állásnál vonultak az öltözőbe.

A második játékrész 51. percében ismét Novothny talált be közelről. (0-2) Azonban az SVSE nem adta fel, számos pontrúgással veszélyeztetett együttesünk, aminek következtében megszereztük a szépítő gólt. Smiljanic az 57. percben fejjel volt eredményes egy szabadrúgást követően. (1-2)

Csapatunk átvette a kezdeményezést, a 62. percben már döntetlent mutatott az eredményjelző tábla. Szabó L. jobb oldalról értékesített egy pontrúgást, az ellenfél kapusa csak nézni tudta a jobb felső sarokba tartó labdát. (2-2) Bognár beívelését Szabó L. külsővel levette, majd egy igazítás után laposan kilőtte a hosszú sarkot. (3-2) Ezzel a góllal csapatunk már előnyben volt, melyet a végső sípszóig meg is tartott.

SVSE-GYSEV-Goldschmidt: Sipos – Csontos, Smiljanic, Bozsoki, Nagy Z. (Horváth T.) – Tamási (Bognár), Planéta, Lazic, Szabó L. (Fazekas) – Csordás, Bausz

Veszprém FC: Varga – Garai (Szöllőskei), Hegedűs, Lang, Predrag (Gomez) – Hevesi-Tóth, Finta, Leitold, Thiago – Novothny, Alex (Vitomir)

Gólszerzők: Smiljanic, Szabó L. (2) ill. Novothny (2)

Sárga lapok: Smiljanic, Lazic, Szabó L., Bognár ill. Lang

svse.hu