Sopron.info.hu

Válogatottunk két játékosunk részvételével verte a grúzokat

  2010 júl 19 / #sport

Remek mérkőzésen verte férfi kosárlabda válogatottunk Szombathelyen a honosított amerikaiakkal, valamint két jelentős NBA-tapasztalattal is rendelkező játékossal felálló grúz nemzeti csapatot.

Sopronban különösen büszkék lehetünk rá, hogy a szép sikerből két játékosunk is kivette a részét. Molnár Bandi a kezdő ötösben kapott helyet, s bátor, ügyes játékkal vétette magát észre. Fegyelmezetten kosarazott, többször is ügyesen hozta helyzetbe társait, s 7 pontot ő is “betett” a közösbe. Szabó “Szöszi” pedig csereként pályára lépve játszott igen hasznosan, s kiélezett helyzetben biztos kézzel emelt be két büntetőt. Legjobbjaink 90-82-re nyertek.

A vesztes csapatban ott szerepelt többek között az a Zaza Pachulia, aki a közelmúltban még az NBA rájátszásában szerepelt az Atlanta Hawks színeiben. A grúz center többek között Dwight Howard-dal harcolt a palánkok alatt az Orlando Magic ellen, s játszott ellenünk Nikoloz Tskitisvili, is aki, ha nem is meghatározó játékosként, de közel 200 NBA-meccsen szerepelt.

sakc.hu