Sopron.info.hu

vasárnap szünnap?

  2007 nov 28 / #sport

vasárnap szünnap?MKB Euroleasing Sopron – Foton Győr November 25., vasárnap 18.00

Ezen a mérkőzésen természetesen születtek pontok, voltak jó indítások, és jó védekezések. Mégis szigorú leszek és kijelentem, hogy az idei legrosszabb szereplést láthatta a közönség. Gyors, de pontatlan játékot produkáltak mindkét csapat játékosai.

Az első negyedben a győriek ki egyenlítették az eredményt, a tizedik perc 13 – 14 – el zárult. Itt még nem gondoltam arra, hogy ez a gyenge periódus folytatódni fog. Na jó, Barbara, Jelena, Andi triplái kiválóak voltak és amíg az MKB Sopron 16 pontot dobott, addig a Győr csak kettőt tudott produkálni! Kata lábfejére léptek, sérülése a kispadra kényszeritette szegényt.

Végre Edit is újra pályára léphetett. Oleksza hét pontos volt a második negyed végén, az eredmény pedig 51 – 34. Ezen a vasárnapon a labda sem akaródzott a hálóba találni. Megszámlálhatatlan volt a kihagyott kosárra dobások száma. Jelenát nagyon durván gyomorszájon kapták, alig bírt levegőt venni! Zsuzsi lépett helyére, aki hosszan tartó kényszer szünet után lépett újra a pályára.

 A 69 – 41 – t 73 – 45 -ös végeredmény követte. Araszoltak a soproni és a győri játékosok. Bízzunk benne, hogy a szerdán, Rigában pontosak lesznek, mint egy svájci óra!

Sok sikert lányok!