Sopron.info.hu

Vascsővel akart elégtétel venni az iváni férfi egy előzési konfliktus miatt

  2018 Júl 03 / #hírek

A rendőrök elfogtak egy 35 éves iváni férfit, aki szóváltásba keveredett egy teherautó vezetőjével, majd egy rugós vascsővel ütlegelni kezdte vitapartnere gépkocsiját.

 

fotó: police.hu

Újkér és Egyházasfalu közötti útszakaszon közlekedett egy személyautó sofőrje és utasa 2018. július 2-án 15 óra 15 perckor. Haladásuk során utolértek egy nyergesvontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvényt, amit meg akartak előzni. A rendelkezésre álló adatok szerint a járműszerelvény a szűk úttesten a gépkocsit nem tudta elengedni. A személyautó sofőrjének végül Újkérnél sikerült megelőznie a teherautót, ezt követően elé állva megállásra késztette azt, majd az autó utasa a járműszerelvény vezetőjével szóváltásba keveredett. Miután a teherautó vezetője kikerülve vitapartnerét továbbindult, a feldühödött férfi egy rugós vascsővel ütlegelni kezdte a nyerges vontató félpótkocsijának hátulját és kitörte annak hátsó lámpáját. A kiérkező rendőrök a veszekedő 35 éves iváni lakost elfogták, majd ruházatát és az autót, amiben utazott átvizsgálták. Ennek során a járőrök a férfi hátizsákjában két darab, golyó formájú őrlőt, egy üvegtégelyben szárított kábítószergyanús növényi maradványt, kábítószergyanús cigarettát, valamint egy teleszkópos fémbotot találtak, amit a helyszínen lefoglaltak.

Az intézkedők a garázdát előállították a Soproni Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a 35 éves férfit garázdaság és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.


%d blogger ezt szereti: