Sopron.info.hu

Vasutasnap alkalmából köszöntötte kollégáit a GYSEV Zrt.

  2018 Júl 05 / #hírek

A 68. Vasutasnap alkalmából a GYSEV Zrt. területi ünnepségeken köszöntötte munkatársait szerdán Sopronban és Szombathelyen. Csütörtökön a Hotel Sopronban rendezték meg a Központi Vasutasnapi Ünnepséget, melyen részt vett Dr. Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Dr. Juhász Roland, a Miniszterelnöki Kormányiroda vagyonpolitikáért felelős helyettes államtitkára, Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, Dr Simon István, Sopron alpolgármestere, Dávid Ilona, a GYSEV Zrt. elnöke, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.

Az ünnepségen elhangzott: a GYSEV Zrt. rendkívül komoly vasúti fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt időszakban: jelentősen javult a térségben a vasúti közlekedés infrastruktúrája, és új villamos motorvonatokkal, valamint mozdonyokkal bővítette járműparkját a vasúttársaság. A GYSEV idén elfogadott, új stratégiája szerint továbbra is meghatározó szereplő kíván lenni a cég a közösségi közlekedésben és az árufuvarozásban egyaránt.

 A Vasutasnapi ünnepségeken kitüntetéseket és elismeréseket adtak át a vasúttársaság dolgozóinak. A GYSEV pénteken köszönti a nyugdíjba vonuló munkatársait, szombaton pedig nagyszabású Családi Nap zárja a Vasutas hét programjait.

 

Baross Gábor-díjban részesültek:

Dr. Fullér István nyugalmazott nemzetközi kapcsolatok igazgató

Konrád György üzembiztonsági kiemelt szakértő

A Közlekedésért érdemérem elismerést kapta:

Jabronka Béla üzemviteli kiemelt szakértő

         


%d blogger ezt szereti: