Sopron.info.hu

Végre győzelem!

  2007 aug 14 / #sport

Végre győzelem!Fiatal csapatunk ma Győrbe látogatott, a Liga Kupa első fordulójában. A mérkőzés első félidejében a hazai csapat irányította a mérkőzést, és a 36.-ik percben meg is szerezte a vezetést. Tokody beadása után, lemaradtak a védőink a berobbanó Granátról, aki közelről a hálóba fejelt. A győriek, továbbra is irányítva a játékot, előnnyel vonultak az öltözőbe.

A második félidőben, mintha egy másik csapat futott volna ki a pályára, folyamatosan átvettük a kezdeményezést, és az ötvenedik percben Birtalan gyönyörüen emelt-csavart a jobb sarokba. A labda a kapufáról került a kapuba. Kiegyenlítettünk!

A győriek mint ha ettől a góltól kedvüket vesztették volna, és egyre inkább a mieink akarata érvényesült. Helyenként jó játékkal, szép megoldásokkal vettük át az irányítást. Freud és Hullám is nagyon agilisan játszott. A nagyobb energia befektetés a mérkőzés  83.-ik percében hozta meg gyümölcsét: a korábban sokat kritizált Birtalan passzából, a korábban sokat kritizált Dancs lőtt a hálóba.

Két ellentétes félidő, az elsőben küszködés, mintha csak egy kolonc lenne ez a mérkőzés, majd a második negyvenöt percben kombinativ játék, küzdés-kúszás-mászás-hajtás. A második félidőben látottak reményt adnak, arra, hogy ez a szemlélet végre meghozza első győzelmünket az NB1 ben is.

Hajrá Sopron!