Végrehajtott változtatások

Török Zoltán ügyvezetőnk nem fecsérelte az időt és már a téli szünet megkezdésének estéjén a következő félévre vonatkozó kész és végrehajtott változtatásokról számolt be munkatársunknak.

Klubunk a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott Katya Abramzonnal. Fiatal légiósunk visszautasíthatatlan ajánlatot kapott az izraeli Ramat Hasharon csapatától, és ezért kérte szerződésének korábbi felbontását. Mivel ez január 19-én egyébként is lejárt volna, csapatunk vezetése nem gördített akadályt Kátya távozása elé, akinek ezúton is sok sikert kívánunk!

Ezzel párhuzamosan, miután a közelmúltban a 4. mezőny emberünk sérült meg, olyan erősítést hajtottunk végre, mely a számba vehető lehetőségek legjobbika. A csapatunkkal sikert sikerre halmozó egykori csapat-kapitányunkkal, Eördögh Edittel a mai estén féléves szerződést írtunk alá!

“Mindenekelőtt óriási köszönetet kell mondanom a Vasas-Csata vezetőinek, hogy megértették a helyzetet és elengedtek Sopronba – kezdte a hír kommentálását a szurkolók közt nagy népszerűségnek örvendő Edó. – Hatalmas megtiszteltetés, hogy pályafutásom utolsó évét ott fejezhetem be, ahol a legszebb sikereket értem el, és úgy búcsúzhatok a játéktól, ahogy arról mindig is álmodoztam. Mindent meg fogok tenni a csapat minél sikeresebb szerepléséért!”

“Én is nagyon köszönöm a Vasas-Csata csapatának ezt a rendkívül nemes gesztust, hiszen Edó a lehető legnagyobb erősítést jelenti számunkra- utalt az igazolás jelentőségére Török Zoltán ügyvezetőnk. – Biztos vagyok benne, hogy az a szellemiség és játékerő, amit a csapatba hozni fog, az nagyon sokat fog segíteni nekünk! Ezzel a bejelentéssel kívánok Békés Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!”

wb-sopron.com

39798 / 4402 látogató

kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × egy =