Sopron.info.hu

Vereség, jó játékkal

  2007 okt 03 / #sport

Vereség, jó játékkalA csapatok összetételéből, arra lehetett következtetni, hogy a soproniaknak volt fontosabb a mérkőzés, mivel a hazaiak, az első csapatot, a vendégek tartalék gárdát szerepeltették.

A soproniak az egész mérkőzésen többet támadtak, többet lőttek kapura, és a labdát is többet birtokolták, ám a futball közhelyes igazságtalansága révén, mégis háromgólos, súlyos vereséget szenvedtek.

A mérkőzés fordulópontja, az agilisan játszó Tchana által kiharcolt, Belic által kihagyott 11.-es volt. A szépségtapaszt Dancs gólja jelentette a meccs végén, de a szerencsés győriek, erre is tudtak két találattal válaszolni.

Az egyik oldalon: kihagyott 11.-es, két kapufa, kihagyott helyzetek számolatlanul, a másik oldalon négy gól, hat támadás. Összességében négy gólt kapva, szinte elkerülhetetlen a vereség, de a meccs összképe alapján rászolgáltunk volna az egyik pontra. Edzőnk bemutatkozása, a csapat játéka, ha csak a jegyzőkönyvet nézzük, bizakodásra ad okot, de nem szabad elfelejteni, hogy a tarcsival kiálló vendégek ellen sikerült ezt a játékot nyújtani, ugyancsak ettől a tarcsitól kapott a védelmünk négy gólt.

A Liga Kupa továbbjutástól valószínűleg elbúcsúzhatunk, de talán a soproni foci jelenlegi helyzetét tekintve, nem is ez a legfontosabb ügy.