Vigyázat, csalók a TESCO-ban!!!

Régi ismert trükkel próbálkoznak becsapni az embereket a Tesco folyosóján. Kozmetikai termékeket mutatnak be és ajándékoznak a kifelé haladóknak.

Először csak egy kis tubus krémet, melynek értéke szerintük 1900 Ft, majd egy másikat, majd egy következőt stb. stb.

Az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy egy csomó “értékes” kozmetikai terméket kapott, csakúgy ajándékba, majd felajánlják az utolsó terméket, de azt már megvételre.

Az embernek nincs pofája nem megvenni ennyi ajándék után, pedig nem szabad. Az utolsó pénzért ajánlott temék értéke ugyanis sokkal több, mint az előzöleg ajándékba kapott összes árú értéke, de azt tudni kell, hogy a kapott krémek és egyebek bóvli termékek, szinte értéktelenek.

Ezt a trükköt már a 90-es években is használták Ausztriában, az odalátogató naiv magyar vásárlókkal szemben, de mostanában már csak a tévében lehetett hallani róla, egy a becsapásokról szóló sorozatban.

Mivel ismertem a trükköt a nagy “ajándékozás” közben félbeszakítottam a hölgyet, hogy bármennyi ajándékot is kapok a végén nem fogok vásárolni.

Ekkor visszavette a kezembe nyomott ajándékokat, mondván, hogy akkor az nem jár nekem, én mosolyogva továbbálltam.

12917 / 3911 látogató

kapcsolódó cikkek

“Vigyázat, csalók a TESCO-ban!!!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Ostoba ribancok, legtbbszr anorexiás kurvákkal próbálják a szart eladni. Tudtam hogy mire megy ki a játék, odaálltam, telerakták a kezem ajándékokkal, majd a végén velem is meg akarták vetetni a boglijukat, erre azt mondtam a csajnak, ha lefekszik velem, akkor megveszem. Nem vettem meg…

  2. Azt nem értem miért éri meg a szaros tesco-nak,hogy a vásárlót leszedik kifelé menet?a parkolóba meg adományokért állítják meg az embert!Már inkább ,ha tudom kihagyom a tescot,főleg ezek miatt!

  3. 2 ember kell ahoz hogy valkaki valakiből hülyét csináljonm, ez esetben az elado a hülyét csinálo, aki szóba áll vele az a hülye…kell ehez kommentár….olyan mint ha leszolitgatnám az embereket , hogy jönne valaki velem a sarokban a tapétát nyalogatni, és ha jönne valyon minek érezné magát?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc − 7 =