Sopron.info.hu

Visszatérnek a római légiósok a Fertő partjára és tábort ütnek a Kőfejtőben

  2008 jún 09 / #kultúra

II. Mithras Fesztivál Fertőrákos 2008. június 13-14-15. A gyermekeket római játszóház, történeti játékok sora, kincskeresés, jelmezes játékmesterek, tréfás játékok, interaktív zenés-verses műsor, cirkuszi előadás, felhővadászat, arcfestés és kézműves foglalkozások várják.

A „Kirándulás a Fertő partján” c. országos rajzpályázat díjkiosztóján kiderül, kik azok a tehetséges gyerekek, akik élményekben gazdag hétvégét nyertek, amelyet családjukkal együtt tölthetnek el a Fertő-tájon.

Bárki kipróbálhatja a korongozást, a szövést, a mozaikozást, a mézeskalács-díszítést, a bőrözést és a szalmadísz készítést.

Fellépnek a Familia Gladiatoria, a Savaria Legio, a Strokes-együttes, a Kajkavci tánc- és tamburazenekar, T. Horváth József előadóművész és a Testvériség Néptáncegyüttes.
Fegyverkiállítás, borbemutató és kirakódó vásár színesíti a programot.

Fertőrákoson ezen a hétvégén a család apraja-nagyja remekül szórakozhat a II. Mithras Fesztiválon.

Nyerjen Ön is belépőjegyet a II. Mithras Fesztiválra!
Azok, akik most iratkoznak fel a „Fertőrákosi Kirándulás” hírlevelére, ingyenesen tölthetik le a „Fertőrákos 7 csodája – Különleges látnivalók kalauza” c. tanulmányt, és sorsoláson vesznek részt, amelyen a II. Mithras Fesztiválra szóló belépőjegyet is nyerhetnek.

Iratkozzon fel most

[skek]2JyTuRLAps8[/skek]