Sopron.info.hu

Vízer marad Sopronban

  2007 aug 07 / #sport

Vízer marad SopronbanAz NB1.hu, újre felrepítette a rém(?)hírt, hogy Vizer ML kiszáll a soproni fociból.

“- Elég volt ebből a futballból – mondta honlapunknak Vizer. – Nagyon elgondolkozom azon, hogy érdemes-e áldozni az ilyen produkcióra, és ezt nem a vereség miatti elkeseredettség mondatja velem. Megvárom, mi lesz a két következő fordulóban, aztán végleg döntök, de a továbbiakban nem adom a nevemet értelmetlen dolgokhoz, és fölösleges kiadásokba sem verem magam a jövőben.”

Ez szurkolói körökben, megosztott reakciót váltott ki. Az alábbi két vélemény híven érzékelteti az álláspontokat:

“amikor a Vízer idejött, nem volt csapat, mert az előző vezetés elk…ta, nem kicsit! Nagyon! A soproniak szobrot emelhetnének Vízernek, hogy még mindig a Győr ellen játszanak, nem pedig a Csorna ellen… Ha valamit nem tudsz, legalább ne okoskodj…”

Vízer marad Sopronban

“érdekes, amikor idejött ez a p*********, akkor a Sopron elég jó volt.. .egy szezon alatt telehordta a románjaival, majdnem ki is estek… elhúz a rákba, talán visszatér az a soproni csapat, ami sok embernek szimpatikus volt.”

 

Vízer marad SopronbanMegkérdeztük a hírről Köteles Zsoltot, az FC Sopron ügyvezető igazgatóját, aki elmondta, hogy az NB1.hu-n most, és korábban megjelent hírek, Vizer LM soproni szerepvállalásának megszűnéséről kacsák, és egy olyan csoport áll mögötte, akinek bántja a szemét az FC Sopron elsőosztályú tagsága. Telefonbon beszélt a Rioban tartózkodó VLM-el, aki cáfolta, hogy ilyet mondott volna.

 

Danilo Belic

Az edzésen ott volt csapatunk frissen szerződtetett szerb játékosa, Danilo Belic, aki tavaly 21 mérkőzésen 13 gólt szerzett az Uniaoban, a portugál harmadosztályban. 1980-ban született, 187 cm magas, 80kg. Ha megérkezik a játékengedélye a portugál szövetségtől, vasárnap a Nyíregyháza ellen már játszhat is akár.

 

Döme edzést tart

[gv data=”http://www.youtube.com/v/KiNHXuq6hfU”][/gv]