Sopron.info.hu

Volt 2. nap

  2008 júl 04 / #Volt Fesztivál 2008

Volt 2. napNémi otthoni evés, zuhany, stb. után a 2. napon a dumaszínházzal (stand up comedy) indítottam a programot. Sajnos a kezdés kicsit csúszott, közben egy német együttes beállását hallgathattuk meg, ami nem igazán esett jól, mert hangerőben időnként átlépték a fájdalomküszöbömet, ráadásul a magas tartományban. De végül csak megérkezett Badár Sándor, és  építőtábori kalandjairól mesélt. Élveztük az előadást, ma is ott leszünk 14:30-kor Kiss Ádám műsorán.

A dumaszínház után ismét egy kör a városban, majd 7 órára értünk vissza a Voltra. Én Beatricére igyekeztem (csak még előtte összefutottam a csajokkal, és velük együtt), míg a haverok az ellenkező irányba.

A Beatrice koncert szokás szerint nagyon jó volt, lelkes közönséggel, együtténekléssel, és dübörgő tapssal, így természetesen a ráadás sem maradhatott el. És mindannyian egyetértettünk a a Nagy Feró által a színpadra hívott Csollány Szilveszterrel: jövőre a Nagyszínpadra a Beatricét!

Rice koncert után a sörbeszerzéssel foglalatoskodtunk, közben láttunk részeg, ámde tornádóként pörgő pultosokat az MR2 színpadnál, ennek köszönhetően néhányan nagyon jól jártak, egy lánynak pl. vagy 5 adagnyi whiskeyt öntöttek a kólájába.

Mi is megkaptuk a sörünket, majd visszamentünk a sátrakhoz, tömtünk egy vízipipát, beszélgettünk egyet, és bár a terv az volt, hogy Neora megyünk (a társaságból ezt többen meg is tették), hárman inkább csak pipázgatva hallgattuk(mivel épp ott sátrazunk nem messze, így tisztán hallottuk így is),  majd elindultunk Ossián koncertre, eredetileg mindhárman, de végül csak ketten maradtunk Krisztivel. Neki ez volt az első Ossián koncertje, de nagyon tetszett neki.

Nekem meg a sokadik, de most is éppúgy élveztem mint mindig. És persze megint énekeltem a kedvenceimet (pl. a Rock katonái, Acélszív, stb.), az Éjféli lányra pedig táncoltunk is egyet. Ossián után megint alkoholizáltunk egyet, ezúttal a mézes meggyes pálinkára szavaztunk, majd üldögéltünk egyet a fűben. Miután a társaságomnak is sikerült megemésztenie az elég emberes adagra sikeredett pálinkát, bementünk a Pál utcai fiúk koncertre és folytattuk a pörgést.

Mire vége lett alaposan elfáradtunk, és a műsorfüzetből is kifogytak aznapra a mindket érdeklő programok, lassacskán nyugovóra tértünk. Remélem ma az időjárás kegyes lesz hozzánk, de sajnos az előrejelzés, a felhők, és az alaposan megerősödött szél nem sok jót ígér…