Sopron.info.hu

VOLT 2007 – Elkezdődött a visszaszámlálás! – Épül a VOLT!

  2007 júl 02 / #Volt Fesztivál 2007

VOLT 2007 - Elkezdődött a visszaszámlálás! – Épül a VOLT! Túlzás nélkül állíthatjuk: VOLT Fesztivál-lázban ég az ország, sorok kígyóznak a kiemelt jegyelővételi helyek előtt, és országszerte fiatalok és idősebbek ezrei tervezgetik az utazásukat Sopron irányába.

Napok óta javában zajlik az építkezés a soproni Lővér Kempingben és környékén annak érdekében, hogy szerdán délben megnyithassa kapuit a 15. VOLT Fesztivál. Helyszíni tudósítónk képei bepillantást nyújtanak a kulisszák mögé: tegnapi felvételeken látható többek között a Soproni Rock Motel építése, temérdek mobil WC, illetve a ma reggel készített fotókon a Nagyszínpad és az ahhoz kapcsolódó backstage építésének kezdete.

Ugyancsak a háttérmunkálatokról ad képet a Kultúrház ma esti adása az m1-es csatornán: a stáb pénteken a VOLT Fesztivál szervezőit az irodájukban kereste fel.

Ha már a médiánál tartunk: a rádiócafé 98.6 (Budapest + 80 km-es körzete) és a Corvinus Rádió (FM 104.6 – Sopron + 100 km-es körzete) szerda reggeltől a VOLT Fesztiválon felépülő látványstúdióból sugározza a Soproni VOLT Rádió adását. Útban Sopron felé érdemes ránk hangolódni!

Az idei VOLT iránti, a korábbinál is jelentősebb várakozást jelzi, hogy már vasárnap délután nagyjából egy tucat holland, német és osztrák, VOLT-osokal teli lakóbusz érkezett meg a helyszínre…

Sokan kérdezték, hogy meddig lehet elővételi áron jegyet és bérletet vásárolni? A legtöbb jegyirodában kedd estig árusítanak elővételi áron jegyet. A leghosszabban nyitva tartó helyek a budapesti Nyugati Téren és a soproni Várkerületen található VOLT stand, melyek kedden éjfélig várják a vásárlókat. A budapesti VOLT BOLT-ban és Sopronban a Várkerületen üdülési csekkel és Sodexho Kultúra utalvánnyal is lehet bérletet vásárolni.

Ugyancsak gyakran felmerülő kérdés, hogy mikortól lehet sátrat verni a fesztivál kempingjében? A nagy érdeklődésre való tekintettel már kedden 17 órától elfoglalhatják helyeiket mindazok, akik érvényes belépővel rendelkeznek.

A kapunyitás az idei évben is szerda (július 4.) déli 12 óra.

A helyi közlekedéssel kapcsolatban felhívjuk figyelmeteket arra, hogy a városban éjjel-nappal közlekedik a VOLT Fesztivál különjárat, amelyre érdemes előre (pl. a vasútállomáson) megváltani a jegyet, vagy havi bérletet. A különjárat a Fesztivál érintésével a város legnagyobb és legfontosabb szálláshelyei között közlekedik ( menetrend itt). A soproniakat kérjük, hogy lehetőség szerint ne autóval érkezzenek a helyszínre!

A VOLT Fesztivál taxipartnerei (a Lővér és az ÁB Taxi) baráti áron szállítják a VOLT vendégeit. A helyszínen a bejáratnál kialakított drosztnál sorakoznak a városban fellelhető szabad autók, ezért kérjük, hogy a helyszínre ne hívj taxit – a társaságok nem tudnak felvenni rendelést. Szóval a legfontosabb hír, kedves VOLT-osok: két nap múlva találkozunk!