Sopron.info.hu

Volt ajánló – Kraak and Smaak

  2009 jún 18 / #Volt Fesztivál 2009

Heineken, Van Gogh, Kraak and Smaak. A három legismertebb dolog ami Hollandiából származik. Ebben a sorrendben. Kisebb túlzással. Az elmúlt három év ugyanis, egy hihetetlennek tűnő utazás volt ennek az együttesnek.

Hollandia legjobb ‘live act’-je (élő előadás) második albumát dobja a piacra ami csak egy bolondabb folytatása lesz a kezdetnek. Pár évet visszatekerve, három holland embert találunk Leiden városában, akik zenéjükkel akarják meghódítani a világot. Első albumuk ‘Boogie Angst’ pár évvel ezelőtt jelent meg. Azóta több, mint 200 fellépést tudhatnak maguk mögött, közötte egy előzenekaros európai turnét a Faithless-el.

Bár stúdió projektként kezdtek, de Oscar De Jong, Mark Kneppers és Wim Plug nélkülözhetetlenek lettek a live act és DJ -dance- szférában. Élő zenekar is kíséri őket, Rose a vokalista, Seb az MC, Andre a dobfelelős és Marc a gitáros. Együtt működtek már olyan előadókkal, mint Jamiroquai, Fort Knox Five (tavaly VOLT), KruderandDorfmeister, Junkie XL és Sam Sparro. Egy igazi funky, happy fellépést várhatunk tőlük.

Engem a Koopra emlékeztetnek, ami már jó ómen. Tánc garantált! Július 2., csütörtök éjfél Lounge


Kraak and Smaak – Thinking Back
Uploaded by wwmilaWatch more music videos, in HD!