Sopron.info.hu

VOLT bérlet, ajándék CD-vel

  2007 ápr 24 / #Volt Fesztivál 2007

VOLT 2007 Április 20-tól, 12 órától a VOLT Fesztivál Klub tagjai interneten is rendelhetnek VOLT Fesztivál bérletet. Az idei évtől csak a VOLT Klubon keresztül megrendelt bérletek mellé jár a 2007-es exkluzív VOLT Fesztivál CD, amelyen a jubileumi VOLT legnagyobb sztárjai mellett számos kuriózummal találkozhatunk. A CD mellett természetesen továbbra is biztosítunk vásárlási bónokat, amelyet a VOLT-on és a hamarosan nyíló budapesti VOLT BOLT-ban lehet pólóra, pulcsira, ajándéktárgyakra váltani.

Immár harmadik éve, hogy elindult a VOLT Fesztivál Klub, amely április 11-én elérte a 10.000-es tagságot. A 10.000 klubtagunk szegedi, Lőrik Tibornak hívják és rendszeresen jár a VOLT Fesztiválra. Az idén ezt minden bizonnyal még szívesebben teszi, hiszen a VOLT szervezői egy kétszemélyes VIP-belépővel ajándékozták meg.

A VOLT KLUB a jubieum alkalmából a korábbinál is több meglepetéssel és szolgáltatással kedveskedik tagjainak.

VOLT Bérlet
A VOLT KLUB tagjai interneten is rendelhetnek (április 20-án reggel 8-tól) bérletet a VOLT Fesztiválra. Mindazoknak, akik a jegyvásárlásnak ezt a módját választják, valamennyi megrendelt bérlet mellé elküldjük a 15. VOLT Fesztivál alkalmából megjelenő CD 1-1 példányát, amelyen elsősorban az idei sztárfellépők dalai hallhatók (várható megjelenés: május vége).

A bérletek mellé – a korábbi évekhez hasonlóan – most is ajándékozunk kuponokat, amelyekkel a VOLT Fesztiválon működő shopban és a hamarosan nyíló budapesti VOLT BOLT-ban különféle VOLT-os relikviák vásárolhatók.

2 bérlet vásárlása esetén 1500 Ft-os kupont,
3 bérlet vásárlása esetén 2500 Ft-os kupont,
4 bérlet vásárlása esetén 4000 Ft-os kupont,
5 bérlet vásárlása esetén 5000 Ft-os kupont,
6 bérlet vásárlása esetén 6000 Ft-os kupont adunk ajándékba.

VOLT Klub faházak és panzió
A VOLT Fesztivál helyszínén található – komfortosnak csak némi túlzással nevezhető – faházak a tavalyi évben mindössze egyetlen óra alatt keltek el.

Az idei évtől ezeket a faházakat csak a VOLT FESZTIVÁL KLUB tagjai számára tartjuk fenn. A faházfoglalás a VOLT KLUB oldaláról érhető csak el május 2-tól (12 óra).

Azok számára, akik a helyszíni sátrazás helyett kényelmesebb megoldást szeretnének választani, az idei évtől lehetőséget biztosítunk a VOLT KLUB PANZIÓ használatára, amelynek egy új, korszerű soproni kollégium ad otthont.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a VOLT KLUB PANZIÓ férőhelyei is korlátozottak, ezért javasoljuk, hogy időben foglaljatok szobát!

Mind a faházak, mind a VOLT KLUB PANZIÓ esetében csak 4 napra lehet szállást foglalni.

(További szálláshelyekről a VOLT honlapján az INFO menüpont alatt találsz tájékoztatást.)

KLUBKÁRTYA
A VOLT FESZTIVÁL KLUB tagjai a belépést követően postán kapják meg klubkártyájukat (legkésőbb május 15-ig), amellyel a VOLT Fesztiválon különféle kedvezményekre jogosultak.

VOLT BOLT
Heteken belül megnyit az első budapesti VOLT BOLT, ahol a VOLT Fesztivál és a Sziget relikviái mellett egyedi tervezésű, nemcsak a fesztiválokhoz kötődő pólókhoz, kitűzőkhöz és egyéb ajándéktárgyakhoz, valamint egyes koncert- és fesztiváljegyekhez lehet majd hozzájutni.
A VOLT BOLT-ban kapható holmik nagy része a VOLT KLUB kártya felmutatásával 10% kedvezménnyel vásárolható meg.