Sopron.info.hu

VOLT Fesztivál Terasz a Szigeten!

  2007 aug 08 / #programajánló

VOLT Fesztivál Terasz a Szigeten!

Pontosan egy hónappal ezelőtt még javában zajlott a 15. VOLT Fesztivál. A visszajelzések szerint a közönség, a fellépők és a média képviselői egyaránt igazán jól érezték magukat az eseményen. Számos portálon többórányi kép és videóanyag látható az eseményről (pl. www.akulturhaz.hu , www.azeste.hu, www.hirado.hu ). Több hazai és nemzetközi orgánum egyenesen „Európa leghangulatosabb fesztiváljaként” aposztrofálta a 15. VOLT-ot… Köszönjük! :)

A VOLT folytatódik

Az idei Szigeten Sopron képviseletében a korábbiaknál is grandiózusabb és tartalmasabb programhelyszínnel jelenik meg a VOLT Fesztivál. A VOLT Teraszon a Tisza Cipővel közösen nyolc napon át 24 órában zajlanak programok.
Naponta reggel 10-től 2-ig  VOLT LOUNGE címmel DJ Viki köszönti az ébredőket
 

Délután 2-től 4-ig a HYDE PARK CORNER program keretében azokat a szigetelőket várjuk, akiknek van valami – másokat is érdeklő – mondanivalója, előadása.
4-től a VOLT RÁDIÓ keretében a VOLT Fesztivál népszerű barátai foglalják el a Terasz színpadát. A virtuális Rádió műsora csak a helyszínen „fogható”, vagyis csak a jelenlévők láthatják és hallhatják a résztvevőket.

Szerdán Ligeti Nagy Tamás, csütörtökön Geszti Péter, pénteken Fiala János, szombaton Ákos , vasárnap Musinger Ágnes , Jeszenszky Zsolt és Szűts László, hétfőn Pálinkás Szűcs Róbert , kedden pedig Pachmann Péter fogadja a VOLT Terasz vendégeit.
6 órától a VOLT MOZI keretében a helyszínen felállított óriási led-falon az aznapi fellépők klipjei és koncertfelvételei élvezhetők: a Manu Chaotól a Chemical Brothersig, a Faithless-től a Nine Inch Nails-ig.

Este 8-tól Putz Attila és Ricsipí retró videódiszkóval várja a Szigetelőket. 

Este 11-től hajnalig minden nap a bulié a főszerep! Kedden LGT afterparti , szerdán, pénteken és hétfőn a két házigazda, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert „VOLT Fesztivál Greatest Hits” címmel várja a bulizókat, szombaton Palotai és Enikő , vasárnap a Cha-Cha-Cha party keretében 3345 és Pozsi áll a lemezjátszók mögé, a többi napon pedig a VOLT-ról és Veszprémből is jól ismert Enikő és Murak pörgeti a korongokat.