Sopron.info.hu

VOLT PONT – Sopronban és Budapesten

  2009 máj 12 / #Volt Fesztivál 2009

Tegnap óta újra várja a jegyvásárlókat a VOLT Fesztivál grandiózus és látványos jegyelővételi bázisa a soproni Várkerületben. Budapesten, a Nyugati téren e hét végén épül fel a VOLT-Heineken Balaton Sound-Sziget közös standja.
A soproni VOLT PONT június 7-ig naponta 12-20h között tart nyitva, ezt követően pedig már reggel 10-től este 10-ig várja az érdeklődőket.

A VOLT PONT-ban a VOLT Fesztivál bérletek és napijegyek mellett a Heineken Balaton Soundra és a Szigetre is lehet belépőket váltani. Emellet mind a soproni, mind a budapesti VOLT PONT-ban kaphatóak a VOLT-Heineken Balaton Sound kombinált bérletek.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az idei évben először június 12-én estig válthatsz belépőt kedvezményes áron a VOLT Fesztiválra, ezt követően már a helyszíni árak érvényesek.

A soproni VOLT PONT-on készpénz helyett az alábbi utalványokkal és csekkekkel is fizethetsz: Üdülési Csekk, Sodexo Pass Kultúra Utalvány, Sodexo Pass Ajándék Utalvány, Accor Services Ticket Culture Kultúra Utalvány, Accor Services Top Premium Ajándék Utalvány, Cadhoc művelődési csekk