Sopron.info.hu

We will rock you

  2007 febr 09 / #sport

forrás: http://www.wb-sopron.comSzemet szemért, fogat fogért – ez az est mottója. Persze, hogy szét pukkad az aréna, mindent eldöntő meccs ez a mai. Szerencsére lezsíroztam, meccsre járó haversrácommal, hogy foglaljon egy helyet nekem. Bepréseltem magam. A vérbeli szurkolók sárga-zöld sáljukkal érkeztek. A többiek meg hangjukat hozták, ami rekedtségtől mentes legyen ám, mert a szurkolás – is – döntő szerepet fog ma kapni.

Első negyed (5perc 5-8) (10perc 25-15)
Az első negyed lényege a tíz pontos előny megszerzése, a koncentráció összeolvadása, a ritmus felvevése és a füldugók virtuális behelyezése volt.

forrás: http://www.wb-sopron.comMásodik negyed (5perc 36-25) (10perc 45-39)
Károlyi Andi dobott egy triplát, követni sem bírom a lányokat, nagyon gyors a tempó! Több akciójuk van a lányoknak, de bizony az ellenfélnek
is sikerül hátrányukat, egy picit felhozni. A személyi hiba divat lett, ezzel, jó pár játékosnak már három is összegyűlt, mindez a II. negyed végén! Hopp, Fordnak már a negyedik. Sok a büntető dobás, a legtöbbje sikeres is, majd 0.06 szmp-nél a vége előtt két büntetőből egy bemegy, egy kimarad Albenának.

Harmadik negyed (5perc 49-46) (10perc 60-57)

A szünetben volt idő szusszanni egy picit, lehűteni a kedélyeket egy sopronival és elszívni egy tüdő ropit,, kinek mit?!
Gyerünk! Már hangzik is, mintha nem is lett volna szünet. A közönség tombol, egy könnyen eladott labda után támadhatunk, de a lepattanóért nem megy senki. Csere kéne, mondjuk Olekszandra. Az ellenfél hibásan támadott, jöhetünk mi bedobással, kosár jó. Ez az! Honti Kata, 2-ből kettő. A
faultok száma kifolyik az eredményhirdető tábláról. Egyenlő volt az állás, míg az oroszok II. büntetője is bement…
Szorul a hurok, szerencsére még van egy negyed.

Negyedik negyed (5perc 68-60) (10perc 80-70).

forrás: http://www.wb-sopron.comA lelátókon egy-két Sördögöt vélek felismerni, szemük a pályán, mint a flipper, láthatóan koncentrálnak és játszanak a lányokkal. Na, nem úgy… Komolyan. Időkérés ide vagy oda, a dobok tam-tamoznak, aminek heves ritmusát átveszi, szívem is. Soproni sál feszül az orrom előtt, és kb. két ezer ember. Zsu kipontozódott, a lányok láthatóan fáradtak, de nagyon jól játszanak. Két büntető, ezt be kell dobni! Bement 72-70 az állás. Nem is lehetne izgalmasabb. Ismét időkérés 41 mp van még hátra. Felállnak a nézők, óriási az öröm, Kata dob még két büntetőt. Norbi sápadt arca felderül, egyedül ő nem volt ma formában. Hiányzott a 100% járkálása. Jobbulást neked, Norbi!. A lányok öröm könnyeikkel küszködnek, ami érthető és természetes. Norbi mindenkit megölel a közönség ujjong, amit a 12 lány pacsikkal viszonoz. Gyönyörű pillanatok ezek.

A következő csatáig mindenki pihenje ki magát!

Zsuzsesz