Sopron.info.hu

Zoltán Erika nagyon jól provokál

  2010 aug 17 / #helyi

Az énekesnő nyara haknizással telik. Divat lett a retró. A régi rajongókhoz csatlakoztak a fiatalok. Zoltán Erika férjével, Kátai Róberttel hamarosan megünneplik megismerkedésük húszéves évfordulóját. Mint ilyenkor mindig, Sopronba utaznak.

“A hűség városa a házasságunk szempontjából is szimbolikus. Ott már megvannak a bejáratott helyeink. Nagyon szeretjük a szállodákat, ha tehetném – mondjuk megnyerném a lottóötöst -, lehet, hogy egy évig szállodáról szállodára járnék. Imádom a szép szobákat, a frissen megvetett ágyat, amit nem nekem kell megcsinálni”

– viccelődik Zoltán Erika, aki tudja, mi a hosszú házasság titka.

” Csak olyan emberrel kössük össze az életünket, akit abban a pillanatban halálosan szeretünk, és erre az érzésre kell vigyázni egy életen át. Természetesen egy kapcsolat nem mindig ugyanazon a hőfokon izzik, sőt, kellenek is a kisebb-nagyobb összezörrenések, hiszen a viták után lehet igazán ráérezni, hogy mennyire szeretjük a másikat. Mindig oda kell figyelni a kedvesünkre. Szerencsére nálunk a húsz év alatt nem fajult el egy veszekedés sem, pedig én nagyon jól provokálok. A hosszú távú kapcsolatok egyik titka: ha kitapasztaltad a másik működését, akkor attól nem szabad eltérni.”

stop.hu