A.J.Christian előadása Sopronban

A.J.Christian előadása Sopronban 2010.04.17!

Milyennek találod, érzed a Soproni hallgatóságot?

Jó velük lenni. Tudod, a legtöbb előadásra járó “csak” kíváncsi. Ezzel szemben Sopronban a legtöbben már akarnak valamit az élettől és saját maguktól; jó látni azt a sok kereső embert, aki már nem másokat hibáztat, hanem cselekszik.

A.J.Christian előadása Sopronban! 2010.04.17.

Időpont: 2010.04.17. Szombat. 18h-i kezdettel. Az előadás tartama két óra.

Helyszín: Sopron. Pannonia Med Hotel. Nagy előadóterem. Emelet.

Jegyár: 2.000.-ft. Jegyek csak a helyszínen kaphatók, az előadás napján 17h-tól.

Mint már tapasztalatból tudjátok, Christian Soproni előadásait mindig nagy érdeklődés övezi, mert mindig kapunk Tőle valami pluszt, amit nem szán a nagy nyilvánosságnak. Ez most sem lesz másképp!

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A nagy érdeklődésre való tekintettel megkérünk mindenkit, hogy időben foglalják el helyeiket.

Az előadás főbb témaköre Christian már megjelent: A Nőkkel csak a baj van, és a hamarosan megjelenő: A Férfiakkal csak a baj van, – könyvei alapján: A NŐ és a FÉRFI lesz.

Az említett témakörön kívül szó lesz még a párkapcsolatokról, egészségről és az anyagiakról egyaránt. Az előadás során kikérhetitek Christian véleményét személyes problémáitokkal kapcsolatban is, a már megszokott módon: Kérdéseiteket felírjátok egy papírra, és a teremben kijelölt helyre / asztal / tegyétek le az előadás kezdete előtt.

Szeretettel várunk mindenkit, akinek fontos Önnön lénye tisztasága, és erőt szeretne meríteni az ÉLET nagy dolgaihoz.

A.J.Christian Budapest – Sopron csapata.

Info: Demuth János – főszervező.

Tel: 70-3652105

www.ezoterikasopron.uw.hu

37139 / 6212 látogató

kapcsolódó cikkek

Kategóriákezo

“A.J.Christian előadása Sopronban” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. A szombati előadás nagyon élvezetes,és hasznos volt számomra.Szerencsésnek mondhatom magam,ugyanis 5 feltett kérdésem közül 4-re sikerült választ kapnom!Ezeket köszönöm!Viszont maradt egy kérdésem.Jó lenne,ha erre sikerülne választ kapnom.Ha nem is tőle,bárki mástól szívesen fogadnám a segítő válaszokat!Kérdés:Édesanyámnak folyton feszít a jobb oldala,de sem kórházban,sem a természetgyógyász nem talált semmit.Esetleg ha valaki tudna ajánlani egy jó szakembert,azt megköszönném.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

19 − 15 =