A Sördögökről röviden

Honlapunkhoz hozzászólás érkezett, férfi kosárlabda ügyben. Miért nem foglalkozunk e témával? A kedves Olvasó figyelmét az archívum rubrikához terelném, ahol a volt szezon itthoni meccseit mind közvetítettük. Az idei szezon mérkőzéseiről is közöltünk már cikkeket, ami a jövőben is így lesz. Igyekszünk szabadidőnket is úgy beosztani, hogy a hazai meccseken ott lehessünk. A csapat weboldalát böngészve viszont feltűnt egy hiányosság, amit felháborítónak tartok.

A játékosok fotói hiányoznak, sőt még a tavalyi sördögök képei vannak feltüntetve. Ha én csapat tag lennék már rég hiányoltam volna szerény személyemet!
Egy-két apróságot -kulissza titkot- is van szerencsém elárulni. Sikerült az egyik tengerentúli játékossal beszélgetnem az egyik soproni étteremben.

Vicces volt a szitu, szemeit tágra nyitotta: “végre valakivel tud angolul kommunikálni!”

Megdöbbenve hallgattam, hogy a csapatvezetés nem gondoskodik angolul beszélni tudó ‘pátyolgatóra’, aki ügyes-bajos dolgokban segíteni tud, esetleg alap magyar szavakat tanít stb., szóval amivel a beilleszkedést is könnyebbé teszi.

Az Aréna és a bérelt lakáson kívül még a várost sem mutatta be neki senki. Mobil telefonnal még nem is rendelkezik…. Mind olyan alapvető dolog, ami szerintem nélkülözhetetlen a szezonális itt tartózkodásukhoz. A honvágy nagy úr. Nem mindegy, hogy milyen tapasztalatokkal és körülményekkel kell együtt élni egy tök idegen, új környezetben egy vagy több olyan embernek akik fontos szerepet töltenek be a Soproni férfi kosár életében. Idén, tény, hogy a fiúk magasan verik a lécet (a lányokhoz és a tavalyi szezonhoz képest)!

Hajrá Sopron! Go go go!

3206 / 1357 látogató

kapcsolódó cikkek

“A Sördögökről röviden” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Szerintem egyálltalán nem kell a szerkesztőségünknek bármiért is magyarázkodni, hogy milyen hírek vannak fenn, és milyen hírek nincsenek a honlapunkon. Mint ahogyan azt B.-vel már kifelytettük a másik cikkben felszólaló úr hozzászólása után, mi lennénk a legboldogabbak, ha valaki, aki rendszeresen kijár a meccsekre, papírt és tollat ragadna /billentyűt/ és beküldene cikkeket a csapattal kapcsolatosan. Minket is nagyon érdekel, és sok sok olvasónkat is, ezért nem kritizálni kell a szerkesztőség munkáját, hanem cselekedni. Írni és beküldeni, mi meg leközöljük. Várjuk….köszönjük.

 2. Köszönöm a reagálásokat.
  Az, hogy Bokor Ákos és Török Zoltán (sport)vezetői képességei között annyi a különbség (az utóbbi javára), mint egy Lexus és egy régi Dacia között, az nem jelenti azt, hogy kevesebbeket is érdekel az adott csapat. Ha valaki belép erre a honlapra, semmiből nem derül ki, hogy az olvasóknak kell beküldeni valamit, ha olvasni akar róla. 3-4 ember által jegyzett írások vannak, és míg a női csapattal kapcsolatban számolatlanul születtek a cikkek, a fiúkról én ebből a szezonból egyet találtam. Nagyon örülök, ha Zsuzsesz látogatni fogja a meccseket, és itt olvasni lehet róla, nem utolsósorban azért, mert az SKC honlapja valóban kritikán aluli, még fórum sincs.

  Attól megkímélem az idelátogatókat, hogy az én beszámolóimat kelljen olvasniuk, de ha megtenném, kedves Demuth, akkor a kifejtettüket biztos pontos j-vel írnám…

  További jó munkát.

  HAJRÁ SOPRON !!!

  az előző hozzászólásomban írt “szemetek”-ért elnézést kérek, “szemétség”-et akartam írni.

 3. Köszönöm a korrigálást :))

  De most komolyra fordítva a szót, itt hívjuk fel mindenki figyelmét, sőt, kérünk mindenkit, hogy ha bármilyen témával kapcsolatban mondanivalótok van, akkor ne habozzatok, küldjétek be szerkesztőségünkbe, és leközöljük cikkeiteket. Köszönjük szépen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 + 20 =