Sopron.info.hu

Bódi Sylvi interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 nov 06 / #csak úgy

Bódi Sylvi, hazán legnépszerűbb és legkeresettebb modellje. Rengeteg címlapon és televíziós produkcióban szerepelt már. Sokan nem tudják róla, de komoly üzletasszony, ruhatervező és szakemberekkel közösen modelliskolát is vezet. Sylvi-vel, Demuth János beszélgetett:

Kedves Sylvi. Szeretettel köszöntelek Sopron legnagyobb közösségi portáljának – a Sopron.Info.hu-nak – olvasói nevében. Rengeteg rajongód van városunkban, és mindenekelőtt had ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjem, hogy elvállaltad az interjút, megörvendeztetve őket.

Jártál-e már Sopronban, esetleg fűződik-e városunkhoz valamilyen emléked?

Igen, régebben már jártam Sopronban, egy fodrászbemutatón, haj-show-n, melyet egy híres hazai cég rendezett. Nagyon szép város Sopron, és a környéke is lenyűgözött.

Tudjuk, hogy Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb modellje vagy. Hogy telik egy átlagos hétköznapod?

Azt kell, hogy mondjam, hogy nincsen két egyforma napom. Nem tudnák egy sztenderdet felállítani. Mindennap máskor kelek, valamikor már reggel 6-kor talpon vagyok. Ez mindig az éppen aktuális munkámtól függ. Jövök, megyek, dolgozom, tárgyalásokra, megbeszélésekre, fotózásokra járok.

Ugyanúgy állok a dugóban, mint bárki más. Nem maradhat el az edzés sem, és persze a hobbymnak, és a barátaimnak is mindig szentelek időt.

Ha már említetted, hobby?

Az extrém sportokat kedvelem: wakeboard, szörf, és sok más vizisport. Sok olyan dolog van, ami leköt. Egyik kedvencem a boxerobik, melyet szinte napi rendszerességgel gyakorlok.

Nagyon fontos számomra, a testem karbantartása.

Honlapodon olvashatjuk, hogy csináltál egy saját ruhakollekciót, mely főként elegáns ruhákat tartalmaz.

Igen. Megkeresett minket, barátnőimet: Dukai Reginát, Zimány Lindát, és engem Csonka Hedvig, hogy nincs-e kedvünk egy saját ruhakollekciót csinálni. Nagyon örültünk a megkeresésnek, és jó ötletnek tartottuk. Mindhárman kicsit különböző személyiségek vagyunk, mindenkinek megvolt a saját ötlete, így a kollekcióink is eltérőek lettek.

Én nőies, dögös, de egyben hétköznap is hordható kollekciót alkottam meg, az aktuális piaci igények figyelembe vételével. A kollekció nagyon jól sikerült, limitált darabokat gyártottunk, melyeket pillanatok alatt elkapkodtak. Sokszor kellett utángyártani. Hamarosan tervezzük, hogy egy saját üzlethálózatot nyitunk, de addig is, ruháinkat a Sugarbird – cég forgalmazza.

Te vagy sokak örömére hazánk egyik legfoglalkoztatottabb modellje, ezért sokat utazol, sok emberrel találkozol, beszélhetsz. Hogyan látod, mi ma Magyarországon az emberek legfőbb testi-lelki-szellemi problémájuk?

Alapvetően jó irányba tart az emberiség fejlődése véleményem szerint, mert egyre több a spirituális beállítottságú útkereső. Azonban ez a mai rohanó világban nem egy egyszerű feladat. Nagyon sok beteg ember van, mely mind az életfelfogásunknak, és az életvitelünknek köszönhető. Ezen kéne egy kicsit változtatnunk. Ideje lenne kicsit jobban odafigyelnünk a belső értékeinkre is.

Rengeteg bulvárlapban olvashattunk az Ezotériához fűződő kapcsolatodról, érdeklődésedről. Mesélnél nekünk erről egy kicsit bővebben?

Alapvetően spirituális beállítottságú embernek tartom magam. Agykontroll tanfolyamot is elvégeztem még régebben. Napi rendszerességgel meditálok, belső gyakorlatokat végzek, és sok, a témával kapcsolatos könyvet olvasok.

Kedvenc íróm A.J.Christian, mert mondanivalója közel áll hozzám. Találkoztam már vele személyesen is, beszélgettünk és nagyon színpatikus embernek találtam.

Hol és melyik oldalon olvashatnak rólad rajongóid?

www.bodisylvi.hu

Mit üzensz a Sopron.Info.hu olvasóinak?

Hasonlókat, mint amit fentebb már elmondtam. Kicsit lassítsanak az életvitelükön, ne a pénzt hajkurásszák gőzerővel, ne az anyagiasodás, ne a pénz felhalmozás legyen az elsőrendű dolog életükben, hanem a maradandó, lelki dolgokkal is foglalkozzanak. Figyeljenek oda a környezetbarát életmódra is, és a helyes és egészséges táplálkozást is tartsák mindig szem előtt.

Én pl. már vega vagyok 10 éve. Több időt töltsenek önmagukkal, és figyeljenek gyakrabban befelé. Törekedjünk rá, hogy ebben a rohanó világban tudjunk tudatosak maradni, gyakoroljunk, hogy minél inkább a jelennek, a pillanatnak éljünk. Üdvözlök és puszilok mindenkit!

Nagyon szépen köszönöm az interjút, és további boldog és sikerekben gazdag életet kívánunk neked.
Demuth János